Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

7.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Sedlo se vrátilo do čela


Branky


0

V Sobotu předskočila Novosedelské na první příčce Svatava, ale po sezóně končící Baník Union si chce konec užít a svou pozici nedá jistě někomu zadarmo všanc. Ani na zápas proti Oloví se sice nedokázal Union připravit nijak zvlášť dobře a hrál oěpt ve slátané sestavě, ale tentokrát to stačilo. V utkání byl domácí tým lepší a nakoenc zaslouženě zvítězil. Je ale nutné dodat, že se bojovalo až do poslední minuty, v níž ale nakoenc rozhodl zvýšením na 3:1 Daniel Petřík. Tabulka už se tedy začíná pomalu, lae jistě formovat. Vypadá to, že o první místo si to rozdá Svatava a Sedlo, o třetí pak Oloví a Rychnov a na ně bude ještě zezadu dotírat celek Jindřichovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Blesková reakce Oloví

Nové Sedlo má i v oslabené sestavě velkou kvalitu a rozhodně je stále velmi nebezpečným týmem. Takže nebylo žádným překvapením, že hráli domácí celkem pohledný fotbal a souepře dokonce i přehrávali. Hráli ale hoděn otevřeně, a tak mělo celkem dost šancí také Oloví. Přesto se do vedení dostali už ve dvanácté minutě po trefě Jana Procházky Novosedelští. Pak se sice delší dobu hrálo bez branek, ale v závěru poločasu se diváci ještě přeci jen dočkali. Njeprve totiž zvýšil na již vlemi slibných 2:0 David Patera, ale vzápětí bleskurychlou odpovědí vrátil Oloví zpět do hry Daniel Ďásek. Do šaten se tak muselo odcházet za stále nerozhodného stavu 2:1.

Definitivní rozhodla až poslední minuta

PObobný způsob hry praktikovaly týmy také ve druhé půly, jen trochu opatrněji, ale s tím, že se nikomu nedařilo vstřelit dlouho branku. Oloví velmi dobře bránilo, ale samo se na úkor toho už tolik do šancí nedostávalo. Dlouho tedy bylo vše otevřené a pro oba týmy nejisté. Ale Oloví postupně přicházelo o naději, ale přesto pořád bojovalo. V závěru záapsu tak vrhlo veškeré své úsilí do útoku, ale pro příliš otevřenou obranu tak mohl v klidu v závěru rozhodnout Daniel Petřík. Nové Sedlo tak po těžkém utkání nakoenc zvítězilo 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Union Nové Sedlo B
Baník Union Nové Sedlo: Nové Sedlo se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.

SK Oloví
SK Oloví: Oloví se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.



Sestavy


TJ Baník Union Nové Sedlo B
J. John [-] - P. Šebl [-] - D. Petřík [-] , D. Sliško [-] , J. Němeček [-] (60. D. Ramirez [-] ) , J. Punčochář [-] , D. Patera [-] , F. Karoly [-] (35. T. Tefr [-] ) , K. Farkaš st. [-] , J. Procházka [-] , Z. Rubáš [-]

SK Oloví
M. Kapuš [-] - D. Ďásek [-] , V. Mič [-] , L. Svitič [-] (66. A. Krämer [-] ) , T. Havlíček [-] , J. Hofman [-] (46. D. Hilko [-] ) , M. Erps [-] , D. Bock [-] , T. Peleška [-] , L. Doboš [-] , P. Trávníček [-] (78. F. Hrubec [-] )

ŽK: 47. P. Šebl , 72. J. Procházka - 72. P. Trávníček .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Melničuk Vladimír - RYCHNA Bedřich (N), BOCK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku