Oloví i přes dvě červené otočilo zápas v Rychnově


Branky


0

Oloví bylo v souboji o předposlední místo s Rychnovem mírným favoritem, ale utkání se pro něj zpočátku nevyvíjelo příliš dobře. Brzy inkasovalo a navíc ho svírala nepřesvědčivá forma. Ještě v první půli se však nakonec dočkalo vyrovnání. Druhé dějství pak na branku dlouho čekalo. Ještě před tím, než padal vyloučil sudí Miroslava Kapuše, což mohlo mít v utkání velký význam v neprospěch Oloví, ale paradoxně tomu bylo přesně naopak. Neuplynuly ani dvě minuty a Oloví vstřelilo vítězný gól. Za dalších pár minut sice přišlo ještě o jednoho hráče, ale zápas už zdárně ubránilo. Připisuje si tak tři body a k posldní příčce odsuzuje tým Rychnova. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychnov rychle vsítil, ale pak začal chybovat

Oloví nepůsobilo už od začátku zrovna nejlépe a Rychnov ho dokázal sympatickou bojovností v první patnáctiminutovce přehrávat. Ze své aktivity dokonce v deváté minutě vytěžil úvodní trefu, když brankář vyrazil po přímém kopu míč přímo k Martinu Dvořákovi, který jej hravě uklidil do branky. Po čtvrthodině hry se však začala situace na hřišti trochu uklidňovat a tempo se vyrovnalo. Oloví se sice už dokázalo trochu pochlubit svou o něco vyšší fotbalovou úrovní, ale nic zvláštního také nevymýšlelo, a tak se hrálo celkem nezáživné utkání, až na to, že menší propad domácí defenzivy nabídl hostům ve dvaadvacáté minutě vyrovnání, kterým Miroslav Kapuš, jenž se ocitl sám před brankářem, nepohrdl. A tak se do šaten nakoenc odcházelo za vyrovnaného stavu.

Dvě červené Oloví nezastavily

Stejné tempo mělo utkání také v půli druhé, a tak se diváci opět museli poměrně nudit. První zajímavější moment nabídla až pětašedesátá minuta, v níž sudí druhou žlutou kartou poslal předčasně do šaten Miroslava Kapuše, což znamenalo pro Oloví celkem velké oslabení. Paradox byl ale v tom, že ho to spíše nakoplo a během následující dvouminutovky se hostující hráči prokombinovali až za obranu soupeře a Stanislav Benešovský akci zakončil chladnokrevným rozvlněním sítě. Trochu více už pak Oloví oslabilo vyloučení Richarda Štětiny, který také musel hřiště opusti pro druhou žlutou kartu. V závěrečné desetiminutovce měl totiž Rychnov už trochu navrch, ale využít toho nedokázal, a tak Oloví nakoec své body uhájilo.



Ohlasy k zápasu


SK Dolní Rychnov B
Jan Kříž: V podstatě to byl přímý souboj o nelichotivé poslední místo. My jsme ho načali dobře a velmi rychle jsme se dostali do zaslouženého vedení. Zhruba po patnácti minutách jsme však začali dělat zbytečné chyby z nervozity, které dostaly soupeře na koně. Přesto bylo celé utkání, myslím, poměrně vyrovnané, ale soupeř se ve druhé půli prosadil podruhé, což bylo klíčové. I když jsme se pak snažili se zápasem v závěru ještě něco udělat, bylo už pozdě, nedokázali jsme využít ani dvou jeho vyloučení, a tak jsme nakonec prohráli. Takže nezbývá, než pogratulovat soupeři k výhře.

SK Oloví
Jakub Hofman: My jsme na utkání dorazili jen v jedenácti lidech a soupeř nás navíc zaskočil rychlou, trochu šťastnou, brankou. Pak jsme se ale trochu zlepšili a dokázali jsme utkání otočit. Nicméně sudí nám vyloučil ve druhé půli dva hráče, takže jsme dohrávali jen v devíti lidech, ale i tak jsme už body uhájili. Kdybych to měl shrnout, tak bych řekl že jsme byli lepší a fotbalovější, než Rychnov, měli jsme více šancí a výsledek je určitě spravedlivý.



Počet diváků: 25. Rozhodčí: Bubanec Miroslav - KALABZA Petr (N), MIČ Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku