Svatava Oloví zdatně sekundovala a v poslední minutě udeřila, tři body patří jí


Branky


30. R. Reismüller , 40. D. Juhár , 89. R. Holub - 25. D. Hilko , 34. D. Bock
0

Velmi smutné utkání za sebou mají fotbalisté Oloví, kteří byli možná na hřišti maličko výraznější a rozhodně i favorizovanější, ale nedokázali Svatavě výrazněji odskočit a vyždy nechali domácího soupeře vyrovnat. A tak se stalo to, že se druhá polovina utkání dohrávla za vyrovnaného stavu 2:2 a zdálo se, že zápas budou muset rozhodnout až penalty, ale to byl omyl. Trpělivá Svatava dokázala trefou v poslední minutě rozhodnout o své výhře a nelítostně setla Olovíé hlavu. Tři body tak zůstaly domácímu týmu a tabulka je rázem opět výrazně vyrovnanější.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svatava se olovského tempa udržela

V první půli bylo Oloví o něco aktivnější a výraznější, snažilo se dirigovat tempo zápasu a celkem se mu dařilo. Jenže Svatava mu velmi zdatně sekundovala a zuby, nehty se držela v jeho závěsu. V pětadvacáté minutě se sice Oloví dokázalo po roztažení hry a následném centru do vápna, kde úspěšně zakončil David Hilko, vyrovnat, ale Svatava dokázala v zápětí zareagovat snížením, když zavěsil po pohledné kolmici do ulice balón do sítě kapitán Radim Reismüller. Ve čtyřiatřicáté minutě se však Oloví dokázalo dostat do vední znovu, když se po rohovém kopu dokázal prosadit Daniel Bock, ale opět nedokázalo své vedení podpořit větším odskočením, a tak se stalo to, že se Svatavě podařilo opět vyrovnat. Po rohovém kopu se zavěsil do vzduchu David Juhár a halvou rozvlnil síť. A do šaten tak odcházely týmy za vyrovnaného stavu 2:2.

Svatava byla lepší, ale rozhodla až penalta

Oloví však ve druhé půli odpadlo a vůbec se mu nedařilo. Iniciativu tak převzala Svatava, která měla o hodně navrch a zdálo se, že je jen otázkou času, kdy se dostane do vední. Jenomže v koncovce byla bezzubá a hodně dlouho se jí nedařilo síť rozvlnit. Pomalu se navíc blížil konec a v době, kdy už asi ani nikdo nedoufal, že by se mohlo utkání vyhnout dělbě bodů se hostující hráč dopustil ve vápně faulu na domácího Reismüllera a sudí musel nařídit penaltu. K té se v poslední minutě urtkání postavil Robert Holub a bez váhání rozhodl. Svatava se tak nakonec přeci jen dočkala a bere všechny body.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Svatava
Václav Zetek (Baník Svatava): Já bych začal tím, že se na zápas nedostavil delegovaný rozhodčí, a tak ho musel odpískat trenér Oloví a já bych před ním rád smekl, protože pískal skvěle a bez chyb. A teď k hodnocení zápasu. My jsme se dokázali v první půli udržet tempa nasazeného soupeřem, a to bylo velmi důležité. Druhá půle už probíhala v naší režii, a došli jsme si v ní pro tři body. Byl to povedený týmový výkon a všichni si za něj zaslouží pochvalu.

SK Oloví
Daniel Bock (SK Oloví): V první půli jsme si hráli svoje jednoznačně jsme měli utkání pod kontrolou. Drželi jsme míč a měli jsme herní převahu, přesto jsme nedokázali po poločase vést. Ve druhé půli se z naší hry vše vytratilo, dělali jsme chyby a rozhodla jedna jejich trefa.



Sestavy


TJ Baník Svatava
J. Reissmüller [-] - - M. Šváb [-] , J. Slejška [-] , Z. Štípek [-] , T. Pippenbacher [-] , R. Holub [-] , P. Popovič [-] , M. Kasl [-] , D. Juhár [-] , R. Reismüller [-] , B. Vágner [-]

SK Oloví
M. Kapuš [-] - L. Doboš [-] , L. Svitič [-] , D. Ďásek [-] , T. Havlíček [-] , J. Hofman [-] , D. Hilko [-] , T. Peleška [-] , D. Bock [-] , R. Štětina [-] , P. Trávníček [-]

Počet diváků: 37.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku