2:1p.
(0:1)
35. Š. Dubaj (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2016 17:30

10.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lomnici a Poříčí musely rozsoudit opět penalty


Branky


61. M. Pitner - 35. Š. Dubaj (p.)
0

Další remíza. Tentokrát to ale nebylo až tak opatrné a vyrovnané utkání. Lomnice měla po celou dobu více ze hry a Baník se prakticky k ničemu nedokázal dostat. Přesto se v závěru první půle dostal nečekaně díky penalté do vedení a lepší Lomnice musela dotahovat. Ve druhé půli se sice zmohla na vyrovnání, ale otočit zápas už nedokázala, a tak se diváci dočkali další dělby. Ani tentorktát se ale střelci Baníku při penaltách nevyvarovali jedné chyby a dovolili Lomnickým ukořistit druhý bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poříčí hodně ztrácelo, ale po první půli vedlo

Lomnice se už v první minutě ujala iniciativy a svého soupeře jednoznačně přehrávala. Byla jasně lepší a zdálo se, že je jen otázkou času, kdy se konečně trefí, ale domácím střelcům se v utkání vůbec nedařilo. I když si vytvářeli dostatečný počet šancí, nevyužili v první půli jediné. To Poříčí se až na střelu zpoza vápna Viktora Frimla nevytvořilo vůbec nic a na hřišti, jakoby ani nebylo. Přesto do šaten odcházelo jistě spokojenější, poté, co se dostalo v pětatřicáté minutě do ojedinělého protiútoku, který zastavil až faul Lomnických. Následovala penalta a Štěpán Dubaj jí perfektně využil. Poříčí tak vedlo nepochopitelně 1:0.

Poříčí netušilo, kde se zrovna nachází, ale zápas vlastně ustálo

ve druhé půli už to byl jen koncert Lomnické dominance a jejích spálených šancí. V jedenašedesáté minutě sice Marek Pitner dokázal vyrovnat, když se k němu se štěstím dostal odražený balón, ale poté už nic. Své šance spálili Štěpanovský, který přestřelil ze stoprocentní pozice, Mikulovský, který se se sřelou dlouho zdržoval a brankář mu stihl zmenšit úhel, nebo třeba Čermák, který mohl rozhodnout, když šel sám na brankáře, ale trefil ho. Takže se nakoenc v devadesáti minutách zkrátka nerozhodlo a utkání muselo pokračovat opět dál.

Opět jediná chyba

Hráči v celé soutěži jsou evidentně ve velké pohodě, protože pokaždé, když se utkání dostane do penalt, chybuje se opradu zřídka a sebemenší chybka většinou také rozhodne. To se potvrdilo i tenotkrát. Poříčí opět prohrálo o jeden zásah, a tak si druhý bod i napodruhé přivlastnila Lomnice.



Ohlasy k zápasu


TJ Lomnice B
Miroslav Kasl: My jsme byli celý zápas lepší, měli jsme i dost gólových šancí, ale nedokázali jsme jich využívat. Poříčí mělo jedinou šanci, z té nakonec byla penalta a dostalo se do vedení. Ve druhé půli jsme zabrali ještě více, oni se tam točili, jako děti bez domova a nevěděli, kde jsou. Bohužel jsme se ale trefili jen jednou a utkání došlo opět do penalt.

Baník Královské Poříčí B
Tomáš Reitmeier: Dnes to bylo převahou jasné utkání Lomnice, což se ostatně dalo také čekat. My jsme se snažili dělat vše pro to, abychom udrželi své vedení z první půle, ale nakonec soupeř vyrovnal. Chtěli jsme alespoň tedy druhý bod, ale i ten nám nakonec Lomnice vzala, ale myslím, že si jej určitě zasloužila více.



Sestavy


TJ Lomnice B
T. Novák [-] - P. Malinkovič [-] , M. Pitner [-] , R. Macek [-] , F. Čermák [-] , S. Hauf [-] (46. T. Dlesk [-] ) , M. Zach [-] , M. Štěpanovský [-] , J. Suchý [-] , T. Tonhauser [-] , M. Matoušek [-]

Baník Královské Poříčí B
P. Přibys [-] - R. Boček [-] (76. V. Petráček [-] ) , T. Reitmeier [-] , O. Petráček [-] , M. Krček [-] , V. Číž [-] , L. Dufek [-] (46. P. Havlena [-] ) , M. Tuschinovschi [-] , V. Friml [-] , Š. Dubaj [-] , R. Zinner [-]

ŽK: 24. M. Tuschinovschi .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Tvrdík Ivan - PTÁČEK Josef (N), KOVÁČ Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.