Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 15:00

7.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Je rozhodnuto, Sedlo skončí páté, ke dnu je dorazil Dubaj


Branky


6. Š. Dubaj , 29. Š. Dubaj , 44. J. Fišer , 54. M. Krček , 56. Š. Dubaj , 62. Š. Dubaj , 73. Š. Dubaj
0

Královské Poříčí si v neděli smlslo na rozpadajícím se Starém Sedle, které přesně podle tipu Štěpána Dubaje, jenž mimochodem vstřelil pět branek, porazilo v poměru 7:0. Diváci se museli skvěle bavit a Poříčí se tak díky třem bodům osamostatnilo na třetí příčce v tabulce a stáel si tak udržuje šanci na postup, to ale nejspíš už pouze teoreticky. Velká šance je však na to, aby Poříčí ukořistilo drouh příčku, která pro něj bude nyní jistě velkou motivací. Staré Sedlo už má vše zpečetěno. Sezónu už dohraje na posledním pátém místě a je otázkou, zda se dá dohromady pro nadcházející ročník. Po rozdělění soutěže nezískalo ani jeden bod a jeho skóre je 5:32.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli bylo rozhodnuto

Staré Sedlo dorazilo do Poříčí jen ve slátané sestavě a s jedenácti hráči, takže příliš konkurenceschopné nebylo. Poříčí mělo od začátku navrch a po celou dobu souepře jednoznačně přehrávalo. Už v šesté mintuě navíc otevřel skóre Štěpán Dubaj a od té doby už domácí soupeře vyrovnat nenechali. Před třicátou minutou poslal Poříčí druhou brankou do bezpečnějšího odstupu opět Štěpán Dubaj a bylo v podstatě rozhodnuto. přesto ještě v závěru půle raději stvrdil výhru domácích už v první půli třetí brankou Josef Fišer. Druhá půle už byla tedy bezvýznamná.

Sedlo na kolenou

Staré Sedlo už nemělo ve druhé půli žádnou naději, žádnou motivaci, žádnou chuť a ani fyzické síly na to, aby souepři mohlo alsepoň sekundovat. Proto jej přehrávalo Poříčí ještě výrazněji a přidávalo další a další branky. Nejprve se ve čtyřiapadesáté minutě trefil Michael Krček a později na něj ještě navázal zkompletováním hattricku expert kola Štěpán Dubaj. Ale to ještě rozhodně neměl být konec. O chvíli déle se Štěpán Dubaj trefil znovu a ve třiasedmdesáté minutě přidal Štěpán Dubaj ještě svou pátou branku a Sedlo už prohrávalo 0:7. Pak už se ale zápas opravdu jen dohrával a v psoeldní dvacetiminutovce už se vlastně nic nedělo, tedy až na to, že se v závěru po tvrdé kritice sudího musel předčasně do šaten poroučet Jan Hajdu, ale to už v podstatě nic neznamenalo. Poříčí vyhrálo 7:0.



Ohlasy k zápasu


Baník Královské Poříčí B
Štěpán Dubaj: Já si myslím, že je to přesně tak, jak jsme předpokládal a předpovídal. Sedl ose potýká s nedostatkem hráčů, hráli v jedenácti a ve slepené sestavě. My jsme celou dobu byli lepší a hráli jsme si svou hru. Dali jsme rychlé góly a hráli jsem v klidu. Po druhé brance už ani nemohli a jen dohrávali.

TJ Staré Sedlo
Ladislav Zikmund: Já jsme rád, že se vůbec ještě sejdeme a v jedenácti lidech jsme schopní odehrát zápas. Patnáct minut jsme s Poříčím drželi krok, ale pak už nám docházeli síly a minutu po minutě nám ten zápas utíkal. Jsme v těžké pozici a bude těžké se z toho vylízat. Do rozdělení soutěže nám vše vycházelo a šlo to snadno, teď je to ale trpké a vše je těžké a složité a nemůžeme se z té bídy vyhrabat.



Sestavy


Baník Královské Poříčí B
M. Zimmel [-] - V. Číž [-] , J. Fišer [-] , M. Krček [-] , R. Prchal [-] , M. Harvánek [-] (63. M. Kirchner [-] ) , J. Graňák [-] , J. Malášek [-] , V. Friml [-] (46. J. Kašík [-] ) , Š. Dubaj [-] (75. R. Mikyska [-] ) , R. Zinner [-]

TJ Staré Sedlo
T. Eliáš [-] - J. Makrlík [-] , M. Veits [-] , R. Zikmund [-] , K. Hladký [-] , K. Urban [-] , M. Holý [-] , J. Beránek [-] , L. Zikmund [-] , S. Levčenko [-] , J. Hajdu [-]

ŽK: 17. K. Urban , 87. M. Veits . ČK: 87. J. Hajdu .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Adamec Radim - DUFEK Lukáš (N), MICHALEC Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.