Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

14.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední zápas sezóny v Sekerách se dočkal penaltového rozstřelu


0

     Tatran Tři Sekery přivítal hosty z Jiskra Hazlov. Očekávalo se vyrovnané utkání, které skončilo po 90.minutách nerozhodně a tak přišel na řadu penaltový rozstřel, ve kterém byli úspěšnější domácí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Do prvního poločasu postavili oba trenéři ty nejlepší hráče, co měli k dispozici. Domácí lavička na tom však byla o něco hůře než hostující. To však nemělo na celkový zápas vliv. Do utkání lépe vlétli hráči domácích, kteří otevřeli skóre již ve 4.min., kdy se do sítě hostujícího gólmana Lubomíra Fuxy trefil Čeněk Hrubý. V následujících minutách se hra přelévala z jedné strany na druhou, ale kýžená branka padla ve 21.min., kdy se za hosty trefil Lukáš Metlický. Ten vyrovnal stav utkání na 1:1. Domácí nechtěli nic ponechat náhodě a přes obranu hostů prošel ve 30.min. Michal Štěpánek, který zvýšil stav utkání na 2:1. Do konce prvního poločasu padla ještě jedna branka a to z kopačky domácího Dominika Krofta ve 41.min. Hlavní rozhodčí Jiří Topinka po 45.minutách odpískal poločas za stavu 3:1 a poslal obě mužstva do kabin. 

    Do druhého poločasu nastoupili lépe hosté. Ti měli v úmyslu skóre minimálně vyrovnat. Domácí se snažili svého gólmana Ladislava Šilhána bránit, ale to se jim v 53.min. nepodařilo a do sítě vlétl míč z kopačky Miroslava Kamenického. Hosté tak snížili stav utkání na 3:2. Domácí byli zřejmě zaskočeni, neboť si nechali dát vyrovnávací branku a to v 58.min. Střelcem této branky byl opět Miroslav Kamenický. Další minuty zápasu se nesly v duchu obrany. Obě mužstva si vytvářela gólové šance, ale obránci a gólmani odváděli dobrou práci a balón za svá záda nepustili. Do konce druhého poločasu se nic zásadního nestalo a tak hlavní rozhodčí Jiří Topinka musel po 90.minutách ukončit zápas za stavu 3:3 a nařídil penaltový rozstřel.  

Penaltový rozstřel zvládli lépe domácí

     Po základní hrací době, kdy stav utkání skončil nerozhodně 3:3 byl nařízen penaltový rozstřel. Ten lépe vyšel pro domácí Tatran Tři Sekery, kdy hráči proměnili 4 z 5 kopů. Hosté z Jiskry Hazlov proměnili pouze 3 z 5 kopů. 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Tři Sekery
Michal Stolec (předseda): "První poločas byl jasně v naší režii. Druhý poločas jsme si nedokázali pohlídat a hosté nás dotáhli. Nakonec jsme v penaltovém rozstřelu zvítězili."




Sestavy


TJ Tatran Tři Sekery
L. Šilhán [-] - J. Štiller [-] , M. Hála [-] , D. Kroft [-] , M. Štěpánek [-] , V. Semančík [-] , M. Semančík [-] , T. Jirásek [-] (61. M. Stolec [-] ) , J. Rozsíval [-] , A. Sejkora [-] , Č. Hrubý [-]

FC Jiskra Hazlov
L. Fuxa [-] - F. Mezera [-] (46. V. Strnad [-] ) , J. Vališ [-] , J. Martinovský [-] (46. M. Kamenický [-] ) , J. Šole [-] - P. Fuxa [-] (33. M. Repčík [-] ) , M. Tuček [-] , L. Metlický [-] - M. Jurky [-] , F. Fuxa [-] (67. T. Bína [-] ) - L. Mondek [-]

ŽK: 75. V. Strnad , 76. M. Repčík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Topinka Jiří - GENDRÁČ Miloslav (N), KORCH Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.