Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 13:00

14.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hranice porazily domácí Hrozňatov


0

    K poslednímu zápasu této sézony domácí Hrozňatov přivítal hosty z Hranic. Očekávalo se vyrovnané utkání, ale to skončilo lépe pro Unin Hranice. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

    Do prvního poločasu postavili oba trenéři své nejlepší hráče a střídačky měli také zaplněné. Očekávalo se vyrovnané utkání, ale lépe začali hosté, kteří hráče z Hrozňatova překvapili již ve 3.min., kdy první gól zaznamenal hostující hráč Jan Starsiak, který otevřel skóre zápasu. Další minuty zápasu se nesly v duchu bránění a útočení, ale branka nepadla ani do domácí sítě ani hostující. To se změnilo ve 22.min., kdy David Dorotovič pokořil bránu domácího gólmana Jakuba Lýska a zvýšil skóre na 0:2. Domácí měli několik gólových šancí, ale nepodařilo se jim žádnou proměnit. Do konce prvního poločasu padla ještě jedna branka a to z kopačky výborného střelce Jana Starsiaka z Hranic. Hosté na konci prvního poločasu vedli již 0:3. Hlavní rozhodčí Daniel Vomastek po odpískání prvních 45.minut odváděl obě mužstva do kabin. 

     Ve druhém poločasu bylo utkání již vyrovnané. Domácí se snažili skóre zápasu snížit a hosté ještě více navýšit. Ovšem obrana a oba gólmani odváděli dobrou práci. Ale v 55.min. padla první branka tohoto poločasu, kterou zaznamenal střelec Hranic David Dorotovič. Zvýšil stav utkání na 0:4. Domácí však bojovali do poslední chvíle a snažili se přes obranu hostů dostat míč do sítě hostujícího gólmana Miroslava Pinera. To se jim podařilo, ale až téměř na konci zápasu a to v 82.min. po zdárné akci Pavla Kozáka. Ten snížil stav utkání na 1:4. Do konce zápasu zbývalo 8.minut, kdy si hosté toto pohlídali a domácím nedovolili skórovat. Hlavní rozhodčí Daniel Vomastek ukončil utkání po 90.minutách za stavu 1:4. V průběhu zápasu uložil na straně hostů tři žluté karty. Na straně domácích nemusel udělit žádnou. 



Sestavy


TJ Hrozňatov
J. Lýsek [-] - M. Vondruš [-] (63. D. Dyk [-] ) , P. Břicháček [-] , M. Lýsek [-] , T. Cihla [-] (77. P. Brauneis [-] ) - P. Kozák [-] , P. Komárek [-] (37. R. Dražan [-] ) - P. Kaššai [-] , J. Kaššai [-] - E. Ďurčák [-] (82. D. Karhan [-] ) , P. Schiereich [-]

TJ Jiskra Sklo Union Hranice
M. Piner [-] - V. Horák [-] , J. Dorotovič [-] (46. S. Nováček [-] ) , D. Dorotovič [-] , J. Stránský [-] , J. Starsiak [-] , J. Kleiner [-] , Z. Brožek [-] (32. P. Hrkal [-] ) , P. Nový [-] , M. Mojcher [-] , M. Hodonický [-]

ŽK: 51. M. Mojcher , 63. J. Stránský , 81. M. Hodonický .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: VOMASTEK Daniel - LHOTKOVÁ Veronika, ŠTĚŘÍK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.