Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

14.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Strunal Luby rozdrtil Sokol Teplá


Branky


0

    K poslednímu zápasu této sezony přivítal na svém hřišti TJ Strunal Luby hosty z Sokol Teplá. Výsledek skončil obrovským rozdílem lépe pro domácí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již první poločas rozhodl o vítězi utkání

    Do prvního poločasu postavil trenér domácích nejlepší jedenáctku a na lavičce měl spoustu náhradníků. Zato hosté na střídání moc hráčů neměli. Lépe do zápasu vlétli domácí, což tako potvrdili brankou hned v 8.min., kdy skóre zápasu otevřel Antonín Mlčoch. Hosté byli touto rychlostí zřejmě překvapeni, neboť si nechali dát další gól již v 9.min. Šťastným střelcem za domácí byl Pavel Gontkovič. První poločas byl v režii pouze domácích, což potvrdili v 15.min. další brankou a to z kopačky Martina Slámy. STav utkání již 3:0. Hosté se snažili skóre snížit, ale neúspěšně. Domácí brankář Jiří Šulcek odváděl dobrou práci. Ve 20.min. opět padla branka a to v podání Strunalu, kdy branku zaznamenal Vlastimil Johan. Hra dále pokračovala ve stejném tempu. Hosté se snažili svého brankáře bránit, ale mezi obranu proklouznul ve 25.min. opět Antonín Mlčoch a zvýšil skóre na 5:0. Již toto skóre bylo hodně vysoké, ale domácí do konce prvního poločasu ještě přidali další branky. A to ve 34.min., kdy skóroval Vlastimil Johan, ve 40.min. Martin Sláma a ve 45.min. Miroslav Ondič. Stav utkání 8:0. Tato branka byla v první půli poslední a hlavní rozhodčí Filip Štěřík poslal obě mužstva do kabin. 

Hosté se snažili zápas zvrátit

    Do druhého poločasu hosté nastoupili s úmyslem, nedat domácím nic zadarmo. Pauza mezi poločasy zřejmě pomohla, protože druhý poločas se nesl v režii spíše hostů. Domácí se snažili rozjet další střelbu, ale obrana hostů jim nedala možnost. Sokol Teplá začal také na domácí útočit, kdy toto se jim vyplatilo a v 57.min. přišla konečně jejich první branka a to z kopačky Radka Fišera. Stav utkání byl 8:1. Takové skóre je těžké dohnat, ale hosté se nedali a v 68.min. přidali další branku. Střelecky se opět zapsal Radek Fišer. Domácí raději neponechali nic náhodě a skóre ještě zvýšili a to v 82.min., kdy se trefil do sítě hostujícího gólmana Jana Valenty Martin Sláma. Tento hráč do této doby zaznamenal hattrick. Aby bylo skóre zaokrouhleno, Martin Sláma přidal svou čtvrtou branku a v to v 88.min. Stav utkání byl 10:2. Po 90.minutách odpískal hlavní rozhodčí Filip Štěřík konec utkání a 300 přihlížejících diváků mohlo být s domácím týmem a celým zápasem spokojeno. 



Sestavy


TJ Strunal Luby
J. Šulcek [-] - M. Sláma [-] , A. Mlčoch [-] , J. Nachanický [-] , L. Fara [-] , V. Johan [-] , P. Gontkovič [-] , M. Ondič [-] (46. M. Chudoba [-] ) , L. Odlas [-] , M. Hnilica [-] , L. Balhar [-]

TJ Sokol Teplá
J. Valenta [-] (46. S. Čáp [-] ) - Z. Koudelka [-] , P. Švábek [-] , R. Novák [-] , R. Juhas [-] - L. Fejtek [-] , R. Kozic [-] , R. Fišer [-] - P. Procházka [-] , P. Glagolič [-] , R. Gregora [-]

Počet diváků: 300. Rozhodčí: Štěřík Filip - KUCHTA Radek, FURIŠ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.