8:0
(6:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 15:00

14.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drmoul neponechal nic náhodě a jednoznačně vyhrál na svém hřišti


Branky


19. T. Šelmek , 20. N. Elias , 27. N. Elias , 30. N. Elias , 37. T. Kafka , 42. N. Elias , 60. J. Mucek , 66. T. Kafka
0
     Sokol Drmoul přivítal hráče z Vojtanova a jednoznačně zvítězil v tomto posledním kole a to rozdílem třídy.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Hráči domácího Sokola se sešli v poměrně dobré sestavě a již od začátku utkání bylo vidět, kdo je lepším týmem. Domácí hráči předváděli útočný fotbal a již v 19. min. po zdárné akci otevřel skóre utkání Tomáš Šelmek.  Hostující hráči se ani nestačili rozkoukat a již ve 20. min. se trefil mladý a rychlý útočník Elias Nebiyu. Tento hráč byl stále při chuti a nasázel do sítě Vojtanova ve 27. a 30. min. ještě dvě branky do sítě bezmocného hostujícího brankáře Pavla Křižana. Stav utkání byl již 4:0.Na domácích hráčích bylo vidět, že mají dosti sil a chutí útočit. Hostující obrana měla plné nohy práce. Domácí založili ve 37. min. protiútok , kdy k míči se dostal Tomáš Kafka a již to bylo 5:0. To však nebylo všechno. Do konce prvního poločasu zbývalo něco kolem 3. min. a dobře hrající Elias Nebiyuse se prosadil proti obraně Vojtanova a střelil šestý gól. Do konce prvního dějství se již nic nestalo a domácí hráči jednoznačně vedli 6:0. 

     Do druhé půle obě mužstva nastoupila v nezměněných sestavách a domácí hráči začli opět bušit do hostů.  Uteklo asi tak 15. min z druhé půlky a domácí hráči založili další útok, kdy na jejích konci byl kapitán Sokola Honza Mucek a střelil sedmý gól v tomto utkání.  Domácí hráči ještě v 66. min. navýšili skóre utkání na 8:0. Střelcem za Sokol, byl dobře hrající Tomáš Kafka. Hostující tým občas mírně zahrozil na půlce domácích, ale pozorná obrana Drmoulu vše vyřešila. Hostující hráči  se tedy neprosadili a po odpískání 90. min. utkání skončilo 8:0.

Domácí hráči si připsali zaslouženě tři body v posledním kole této soutěže a umístili se na 4 místě. Hostující hráči ukončili sezónu na 7 místě tabulky.



Sestavy


TJ Sokol Drmoul
V. Švinger [-] - M. Purkrt [-] , K. Novotný [-] , T. Šelmek [-] , J. Mucek [-] , N. Elias [-] , M. Blažek [-] , L. Černohorský [-] , P. Kóša [-] , R. Klofanda [-] , T. Kafka [-]

FC Vojtanov
P. Križan [-] - M. Šimeček [-] , J. Šťavka [-] , S. Hajmacher [-] , J. Kába [-] - J. Staňo [-] , T. Cigánek [-] , Z. Král [-] , P. Tesař [-] - J. Polovka [-] , L. Jór [-]

ŽK: 17. M. Šimeček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kroupa Jiří - MATOUŠEK Václav (N), BOLEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.