Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

13.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střelecký masakr v podání týmu Union Hranice na domácím hřišti


0
     Domácí Union Hranice přivítal v sobotním utkání hosty ze Tří Seker. Domácí, kteří jsou v současné době v tabulce na první místě si přáli připsat  další tři body. To se jim podařilo s neskutečným výsledkem 14-ti střelených branek.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyzněl jednoznačně pro domácí.

     Do prvního poločasu trenér domácích Michal Hrkal postavil to nejlepší, co měl k dispozici a ještě měl oporu na lavičce. Zato hosté ze Seker přijeli v počtu deseti hráčů, což měl jasný vliv na celý zápas. První branka, která otevřela skóre utkání padla již ve 2.min., kdy se na střeleckou listinu zapsal domácí Jan Starsiak. Hosté se nechtěli nechat zahanbit a snažili se utkání vyrovnat. Ale marně. Další trefu zajistil v 9.min. domácí David Dorotovič. Stav utkání 2:0. Hosté se hlavně snažili bránit si gólmana a to se jim dlouhou dobu dařilo. Pak ale přišel střelecký masakr, který zahájil ve 31.min. opět domácí Jan Starsiak. Následovala branka ve 36.min. po akci Jakuba Kleinera, který zvýšil skóre na 4:0 pro Hranice. Hostům se také podařilo střelit branku a to ve 37.min. po zdařilé akci Jiřího Štillera. Ten snížil stav na 4:1. Domácí tím byli jistě zaskočeni a tak neponechali nic náhodě a hned v 38.min. zvýšili skóre na 5:1 z kopačky Vojty Horáka. Už tak bylo skóre utkání neskutečné a hostům se jistě nehrálo v této atmosféře moc dobře. Nechali si dát ještě jeden gól do konce prvního poločasu a to ve 40.min. Šťastným střelcem byl za domácí opět Jan Starsiak. Nutno dodat, že hráč Tomáš Jirman ze Seker, který stál v bráně není gólmanem, nýbrž hráčem na lavičce.

I to jistě mělo vliv na tak velký počet branek v síti hostů. Konec prvního poločasu odpískal hlavní rozhodčí Jaroslav Coufal za stavu 6:1. 

Padlo ještě devět branek.

     Do druhého poločasu se hostům jistě nešlo v nejlepší náladě, ale domácí byli stále při chuti, což se také projevilo hned ve 49.min., kdy do sítě hostů střelil gól David Dorotovič. Skóre utkání se opět začalo zvedat a to hodně rychle. V 50.min. opět padl gól a to z nohy Jana Starsiaka. Skóre utkání 8:1. Hráč Seker  se snažili nedat Hranicím nic zadarmo a do sítě domácího gólmana Miroslava Pinera se v 56. min. trefil Michal Hála. Snížil stav utkání na 8:2. Poté opět začali střelecké žně, ale jenom na straně domácích Hranic. Další branka padla v 58.min. po akci Davida Dorotoviče. V 61.min. se do listiny střelců zapsal opět hráč jménem Dorotovič, ale tentokrát Jan. Zvýšil stav na 10:2. Celkem 100 přihlížejících diváků v Hranicích, bylo velmi spokojeno a tleskali další brance v 63.min. z nohy Jakuba Kleinera. Tento hráč si zapsal ještě jednu branku a to v 70.min. Stav utkání byl již neuvěřitelných 12:2. Hosté museli být znechuceni a jistě si přáli slyšet hvizd ukončující zápas. Měli několik gólových šancí, ale do brány domácího gólmana se nedokázali trefit. Do konce druhého poločasu, ale padli ještě dvě branky domácích a to v 75.min. po akci Jana Starsiaka a v 90.min. po akci Jana Beneše. Utkání skončilo za stavu 14:2 pro domácí Hranice a ti si zaslouženě připisují tři body do tabulky. Hlavní rozhodčí Jaroslav Coufal udělil na straně hostů jednu žlutou kartu a na straně domácích dvě žluté karty.

     Nutno dodat, že hráči ze Tří Seker si také zasloužili potlesk, neboť zápas nevzdali a snažili se svého "nebrankáře" ubranit.

     Za domácí se pěti góly blýskl Jan Starsiak a hattrickem David Dorotovič a Jakub Kleiner.  



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Sklo Union Hranice
Jan Dorotovič ( vedoucí týmu): " K výsledku není co dodat, soupeř přijel hodně oslaben pouze o 10 hráčích. Pro naš kluky to bylo pohodové utkání."

TJ Tatran Tři Sekery
Michal Stolec ( hrající předseda): " Přístup některých hráčů, kteří nejeli na zápas je hrozný. K výsledku a celkové hře se nemá cenu vyjadřovat, kluci se sice snažili, ale naše sestava byla nedostatečná. "



Sestavy


TJ Jiskra Sklo Union Hranice
M. Piner [-] - V. Horák [-] , J. Dorotovič [-] , D. Dorotovič [-] , J. Siegert [-] , J. Starsiak [-] , J. Kleiner [-] , Z. Brožek [-] (52. P. Nový [-] ) , M. Hodonický [-] (52. S. Nováček [-] ) , M. Mojcher [-] , J. Beneš [-]

TJ Tatran Tři Sekery
T. Jirman [-] - D. Kroft [-] , M. Štěpánek [-] , J. Štiller [-] , M. Stolec [-] , T. Jirásek [-] , R. Tunder [-] , A. Sejkora [-] , Č. Hrubý [-] , M. Hála [-]

ŽK: 28. M. Mojcher , 34. D. Dorotovič - 33. Č. Hrubý .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: COUFAL Jaroslav - FURIŠ René, FURIŠ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.