1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 13:00

12.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólově vyrovnaných 90 minut


Branky


0

     Vyrovnané utkání bez branek. O vítězi rozhodli až penalty, které dopadly lépe pro domácí hráče. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Do dnešního zápasu si domácí celek, který se nachází na předposledním místě tabulky, pozval jednoho z lídrů této soutěže Jiskru Hazlov. Očekávalo se jednoznačné utkání pro Jiskru, ale domácí hráči byli proti. Obě mužstva si vytvořila na zdejším travnatém hřišti několik slibných šancí, ale ani domácí hráči ani hostující něpřekonali na protilehlých koncích. Jak domácí brankář Pavel Křižan, tak i hostující Lubomír Fuxa nemuseli v prvních 45. minutách lovit ze své sítě brankovou střelu. Stav utkání po prvním poločase byl 0:0. 

    Do druhého dějství trenér domácích Vladimír Chmelař udělal jednu změnu v sestavě a vystřídal Pavla Tesaře za Tomáše Cigáneka. Hostující trenér Peter Pavlenda nesáhl k žádné změně.  Obě mužstva si jakožto i v prvním poločasu vytvořila řadu slibných akcí, ale kýženého gólu se ani jedna strana nedočkala. Hosté byli mírně lepším týmem, ale domácí brankář se svojí obranou odvedl dobrou práci a za svá záda nepustil žádný gól. Hlavní rozhočí utkání Jiří Kroupa po 90.minutách ukončil toto utkání za nerozhodného stavu 0:0. Obě mužstva šli na penaltové rozstřely. 

Domácí zvítězili pěti zásahy

     Po nerozhodném stavu se kopaly penalty, kdy domácí hráči ve všech pěti případech tyto proměnili a hostující hráči zaznamenali pouze 3 zásahy. Po penaltovém rozstřelu byl stav 5:3 pro domácí hráče Vojtanova. 



Sestavy


FC Vojtanov
P. Križan [-] - V. Klier [-] , S. Hajmacher [-] , J. Šťavka [-] , P. Penkert [-] - J. Staňo [-] , M. Šustek [-] , Z. Král [-] , P. Tesař [-] (46. T. Cigánek [-] ) - J. Polovka [-] (80. L. Jór [-] ) , A. Král [-]

FC Jiskra Hazlov
L. Fuxa [-] - F. Mezera [-] , J. Vališ [-] , J. Martinovský [-] , J. Šole [-] - P. Fuxa [-] , M. Tuček [-] , L. Metlický [-] - M. Jurky [-] , F. Fuxa [-] - M. Repčík [-]

ŽK: 66. V. Klier - 31. L. Metlický , 77. J. Šole .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kroupa Jiří - TOPINKA Jiří, COUFAL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.