Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 10:30

11.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jednoznačné vítězství domácích


Branky


0

Na svém hřišti přivítal domácí celek hráče ze Tří Seker a  po 90 min. vyznělo utkání jednoznačně pro ně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první polovina zápasu

      Do prvního poločasu nastoupili domácí hráči v ideální sestavě , zatím co hosté přijeli pouze s jedním střídajícím hráče. Hned na začátku utkání po zbytečném faulu hostujícíh obránců se k míči dostal postavil  obávaný střelec Jiří Kaššai a z hranice velkého vápna střelil ve 2. min. první gól utkání. Hostující brankář Pepa Roszíval se pouze mohl smutně koukat za parádní střelou, která končí v síti. Po tomto střeleném gólu se šance přelévaly z jedné strany na druhou, ale nikdo z hráčů již do konce prvního poločasu nedokázal vstítit další branku. Po prvních 45. min. stav utkání byl 1:0 pro lépe hrající hráče domácích.

Druhý poločas vyzněl jednoznačně pro domácí celek

      Do druhého poločasu domácí trenér  udělal jednu změnu v sestavě a hráči obou týmů se do sebe opět zakousli. Více ze hry měli domácí hráči, kteří svými rychlými nákopy neustále obtěžovali hostující obranu. Již v 50.min. se však hostéz  odpískaném faulu na hranici velkého vápna dočkali a ze standardní situace srovnali skóre na 1:1. Úspěšným střelcem za hosty, byl záložník Čeněk Hrubý. Pak však přišla chvíle domácích hráčů. Po chybě ve středu hřiště se k míči dostal domácí hráč Pavel Kozák  a v 53. min. navýšil skóre domácích na 2:1. Otěže zápasu po tomto góle převzali domácí hráči, kteří v zápětí za  další tři miuty navýšili na 3:1. U této branky, byl opět Jiří Kaššai. Domácí celek nepustil hráče Tatramnu do pořádného zakončení, hosté byli v útočné fázy velmi nepřesný a po dalším vybojovaném míči ve středu hřiště se k tomuto dostal opět Jiří Kaššai a v 78. min. zvýšil vedení svého celku na 4:1. Hosté se sice snažili něco s výsledkem udělat, ale pozorná obrana domácích jim toto nedovolila. Do konce hrací doby se již nic zvláštního neudálo a domácí celek jednoznačně zvítězil nad Tatranem 4:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Tři Sekery
Michal Stolec ( hrající předseda): " Hned v úvodu utkání jsme dostali rychlý gól po faulu před velkým vápnem, soupěž byl lepší. Naši hráči se prosadili pouze jednou hezkou brankou, což bylo však málo. Domácí hráči hráli soustředěně a zaslouženě zvítězili."



Sestavy


TJ Hrozňatov
J. Lýsek [-] - M. Vondruš [-] (85. D. Dyk [-] ) , P. Břicháček [-] , M. Lýsek [-] - P. Kozák [-] , P. Schiereich [-] , E. Ďurčák [-] - P. Kaššai [-] , J. Kaššai [-] (80. J. Bříza [-] ) - P. Komárek [-] (46. R. Dražan [-] ) , T. Cihla [-]

TJ Tatran Tři Sekery
J. Rozsíval [-] - M. Stolec [-] (85. T. Jirman [-] ) , M. Hála [-] , D. Kroft [-] , M. Štěpánek [-] , V. Semančík [-] , M. Semančík [-] , T. Jirásek [-] , R. Tunder [-] , A. Sejkora [-] , Č. Hrubý [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šuma Jakub - FURIŠ Adam, BUZNA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.