J. Šole 63.
1:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

8.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrozňatov si po dobrém výkonu odváží tři body z Hazlova


Branky


0

    Hazlovská Jiskra na svém hřišti přivítala hosty z TJ Hrozňatova. Za pěkného počasí se odehrál celkem vyrovnaný zápas, ale body si odvážel Hrozňatov.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

      Do prvního poločasu nastoupili domácí hráči celkem ve výborné sestavě. Zato hostující tým z Hrozňatova neměl ani jednoho hráče na střídání. Očekávalo se vyrovnané utkání, ale favoritem byli domácí hráči. První gól v tomto utkání střelil ve 25. min. za hosty, kdo jiný než Jiří Kašai. Hosté po tomto střeleném gólu neponechali nic náhodě a již za další 4 minuty se mohli radovat z dalšího střeleného gólu, kdy šťastným střelcem se stal Petr Komárek, který pokořil domácího gólmana Lubomíra Fuksu.  Domácí tým si rovněž vytvořil několik šancí, ale výborně chytající hostující brankář Jakub Lýsek nepustil za záda žádnou střelu. Hlavní rozhodčí Jiří Kroupa po odpískání prvního poločasu odváděl obě mužstva za stavu 0:2 do kabin. 

     Ve druhém poločasu byl domácí tým mírně lepším mužstvem. Vytvářel si řadu brankových příležitostí, ale trefil se až v 63.min. do branky výborně chytajícího Jakuba Lýska. Radujícím se střelcem byl za domácí tým Jiří Šole. Hazlovští do svého soupeře neustále bušili, ale ten byl velmi houževnatý a nepřipustil do konce druhého poločasu, aby domácí střelili další branku.  Hlavní rozhodčí Jiří Kroupa v devadesáté minutě ukončil toto utkání a z vítězství se mohli radovat hráči z Hrozňatova. Velkou oporou hostů byl již zmiňovaný brankář Jakub Lýsek. Hosté si připsali důležité 3 body do tabulky. 



Ohlasy k zápasu


FC Jiskra Hazlov
Peter Pavlenda (trenér): " První poločas nás hosté gólově vyučili a my jsme nebyli schopni překonat dobře chytajícího gólmana. Klukům se nedařilo proměnit šance a 3 body si nakonec odvezli hráči z Hrozňatova."




Sestavy


FC Jiskra Hazlov
L. Fuxa [-] - F. Mezera [-] , J. Vališ [-] , J. Šole [-] - P. Fuxa [-] (36. L. Metlický [-] ) , M. Tuček [-] , M. Mikeš [-] , D. Šturm [-] - M. Jurky [-] , F. Fuxa [-] (59. D. Bláha [-] ) - M. Čadek [-] (74. M. Kamenický [-] )

TJ Hrozňatov
J. Lýsek [-] - P. Kaššai [-] , P. Kozák [-] , P. Schiereich [-] , P. Komárek [-] , D. Karhan [-] , P. Brauneis [-] , M. Lýsek [-] , P. Břicháček [-] , M. Vondruš [-] , J. Kaššai [-]

ŽK: 24. J. Šole , 26. J. Vališ , 48. D. Šturm - 79. P. Schiereich , 80. J. Kaššai .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kroupa Jiří - FURIŠ René, FURIŠ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.