2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

7.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí tým Hazlova přivítal oslabený tým ze Tří Seker


Branky


36. J. Šole , 77. D. Šturm
0

      Druhý tým  v tabulce  přivítal oslabené mužstvo ze Tří Seker a svým výkonem si připsal tři body za vítězství

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

       Do prvního poločasu nastoupil domácí tým v plné sestavě proti oslabeném mužstvu Tatranu. Oba týmy si v první části poločasu vytvořilo několik slibných akcí, kdy hosté mohli střelit hned gól, ale kýženého gólu si zatím hráči Jiskry ani Tatranu nedočkali. Oslabený tým Tatranu měl ve své brance hráče z pole Tomáše Jirmana, který zatím odolával všem střelám ze strany domácích.

Hráči Jiskry byli však mírně lepším soupeřem a pomalu a jistě měli více ze hry i když hosté dobře bránili. Ve 36. min. však domácí založili protiútok a štastným střelcem domácích byl Jiří Šole. Stav utkání byl 1:0 pro domácí Jiskru.  Po zbytek prvního poločasu se hra výrazně  nezměnila a žádnému z hráčů se již nepodařilo skórovat i když náznaky akcí na obou stranách nějaké byly. Hlavní rozhodčí utkání v prvním poločasu zatím nemusel šahat pro žádnou kartu a oba týmy odcházely za nezměněného stavu.

      Ve druhém poločasu měli domácí hráči stále mírnější převahu, ale kýženého gólu se dočkali až 77. min., kdy se střelecky prosadil Dušan Šturm. Stav utkání v této minutě byl 2:0 pro domácí Jiskru. Hostující hráči si vytvořili několik šancí, ale domácího brankáře Lubomíra Fuxu se jim nepodařilo překonat a tak domácí mužstvo po odehraných 90. min. mohl slavit své vítězství a do tabulky si připsal další důležité  tři body. Oslabený tým Tatranu, který má nedostatek hráčů z důvodu zranění se zase v tomto kole neprosadil  a propadl se do spodních pater tabulky.  Hlavní rozhodčí Miroslav Buzna udělil v tomto utkání celkem 4 žluté karty a to na každé straně stejně.



Ohlasy k zápasu


FC Jiskra Hazlov
Petr Pavlenda (trenér): " Zasloužené vítězství z naší strany, měli jsme více ze hry, hosté neměli ideální sestavu. Toto se projevilo na jejich hře. Pro nás docela důležité body, které byly snadné.."

TJ Tatran Tři Sekery
Michal Stolec ( předseda): " Hned na začátku prvního poločasu jsme mohli dát gól, ale toto se nám nepodařilo, domácí se více snažili a do konce první půle oni střelili kýženou branku. Nás tým sice bojoval, ale v druhé půlce jsme opět nedali šanci a domácí nás potrestali dalším gólem. V mužstvu nám v součastné době chybí střelec ."



Sestavy


FC Jiskra Hazlov
L. Fuxa [-] - F. Mezera [-] , J. Vališ [-] , J. Martinovský [-] , J. Šole [-] - P. Fuxa [-] (75. D. Šturm [-] ) , M. Tuček [-] , M. Mikeš [-] - M. Jurky [-] , F. Fuxa [-] (54. L. Metlický [-] ) - M. Čadek [-] (85. M. Kamenický [-] )

TJ Tatran Tři Sekery
T. Jirman [-] - Č. Hrubý [-] , M. Hála [-] , P. Klofanda [-] (77. M. Stolec [-] ) , D. Kroft [-] , V. Semančík [-] , M. Semančík [-] , K. Pavlíček [-] , J. Štiller [-] , A. Sejkora [-] , J. Rozsíval [-]

ŽK: 60. M. Čadek , 65. J. Vališ - 56. Č. Hrubý , 85. D. Kroft .
Místo: Hazlov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Buzna Miroslav - KORCH Pavel (N), REPČÍK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.