Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 14:00

12.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. H, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V tomto utkání domácí Jiskra přehrála vysokým rozdílem hostující Jiskru


Branky


10. J. Šeffl , 21. K. Ivanov , 27. K. Ivanov , 35. K. Ivanov , 41. M. Bořil , 55. M. Bořil , 61. K. Ivanov , 78. K. Ivanov - 25. O. Netrval
0

Domácí Jiskra přehrála svoji jmenovkyni vysokým rozdíle osmi  branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

      Do první půle oba trenéři nasadili nejlepší týmy , které měli k dispozici. Domácí hráči byli od začátku utkání lepším týmem a již v 10. min. otevřel skóre Josef Šeffl. Domácí hráči dostali velkou chuť do útočení a nedali moc šancí hostujícímu brankáři moc vyniknout. Další góly si za domácí celek připsal Krasimir Ivanov, který se trefil ve 21., 27. a ve 35. min.. Stav utkání byl již 4:0. Skóre snížil ve 25. min. Olda Netrval na 4:1. Domácí hráči měli měli více ze hry a plně přehrávali svého soka z Nového Kostela. Konečný zářez do konce první půle završil ve 41. min. Martin Bořil. Stav utkání byl 5:1 a bylo zřejmé, že se již rozhodlo o celkovém skóre utkání.

     Ve druhé půlce se domácí hráči zase pustili do hostů a v 55. min. se po zdařilé akci dostal k míči Martin Bořil a zvýšil skóre na 6:1.  Hosté si nevytvořili vyloženou brankovou příležitost i když pár náznaků měli. Proti však byla domácí obrana, která nepustila za svá záda žádnou akci, která by ohrozila domácího brankáře Patrika Radu., který neměl tudíž moc práce.

Domácí hráči,  byli plně na koni a svojí aktivitou navršili v v 61. min a 78. min. brankové skóre. Úspěšným střelcem,  byl Krasimir Ivanov, který v tomto utkání střelil 5 branek. Domácí tým jednoznačně zvítězil 8:1 a připsal si zaslouženě tři body do tabulky tété soutěže.



Sestavy


TJ Jiskra Aš - Krásná
P. Rada [-] - K. Ivanov [-] , D. Draksl [-] , F. Koubek [-] , M. Bořil [-] (79. J. Matějka [-] ) , J. Bubla [-] , L. Laudát [-] (69. P. Smáha [-] ) , F. Beneš [-] , J. Šeffl [-] , M. Strouhal [-] , F. Šulák [-]

TJ Jiskra Nový Kostel
M. Buchner [-] - D. Smrčka [-] , O. Netrval [-] , P. Temňák [-] , V. Šmat [-] , V. Mleziva [-] , P. Dinga [-] , T. Dinga [-] , M. Bikar [-] , V. Hruška [-] , O. Kubart [-] (83. M. Angelov [-] )

Počet diváků: 30. Rozhodčí: Balhar Ivan - MEDVEĎ Jaroslav (N), KŮRKA Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.