Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 13:00

11.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. H, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižovatka zvítězila na hřišti Nového Kostela


Branky


0

     K poslednímu utkání této sezóny přivítala Jiskra Nový Kostel hosty z Křižovatky. SK ZD Křižovatka nakonec zvítězila rozdílem třech branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Do prvního poločasu měli oba trenéři mužstev z čeho vybírat. Do základní jedenáctky proto postavili to nejlepší, co mohli. Začátek utkání začal lépe pro domácí. Ti hned ve 2.min. otevřeli skóre utkání, kdy byl hlavním rozhodčím Jaroslavem Coufalem nařízen pokutový kop. Exekutorem byl Václav Šmat, který pokutový kop proměnil. Stav utkání 1:0. Hosté se nezalekli a hned v 5.min. vyrovnali na 1:1 z kopačky Jana Melničuka. Další minuty utkání měli v režii hosté. Ti se nechtěli se stavem utkání ztotožnit a snažili se co nejrychleji dát další branku. To se podařilo v 16.min., kdy se za hosty trefil Valent Onduška a zvýšil skóre na 1:2. Domácí se snažili vsítit míč do branky hostujícího gólmana Jiřího Daška, ale obrana byla proti. Naopak útoky na branku domácích přinesli své ovoce ve 27.min., kdy se opět do sítě trefil Valent Onduška. Stav utkání 1:3. Zbytek prvního poločasu se nesl v duchu obrany a útoků, ale kýžené branky se již žádný tým nedočkal.

     Hlavní rozhodčí Jaroslav Coufal ve 41.min. musel udělit červenou kartu na straně domácích, kdy poslal do kabin hráče Petra Dingu, který zmařil zjevnou brankovou příležitost soupeře a to tím, že podrazil soupeře ze strany při souboji o míč v nepřerušené hře.  Hráč Petr Dinga si byl svého nedovoleného zákroku vědom, soupeři se omluvil a v klidu odešel do kabin. Hráč, který byl faulován nebyl zraněn a utkání dohrál až do konce. 

     Do druhého poločasu nastupovali domácí o deseti hráčích. To ale v prvních minutách druhé půle nemělo na průběh utkání žádný vliv. Domácí dlouho odolávali náporu hostů a obrana a gólman Martin Buchner odváděli dobrou práci a nenechali hráče z Křižovatky skórovat. Rovněž se snažili stav utkání alespoň vyrovnat, ale i obrana na druhé straně byla velmi dobrá. V 77.min. zvýšil skóre na 1:4 hostující hráč Jan Melničuk. V těchto minutách již domácím jedenáctý hráč chyběl, a proto hosté z Křižovatky hned v 81.min. opět navýšili stav utkání z kopačky Štefana Altmana.  Domácí Jiskra se nenechala zahanbit a v 87.min. snížili skóre utkání na 2:5 po zdárné akci Miroslava Kůrky. Do konce zápasu již mnoho času nezbývalo a také žádná branka nepadla. Stav utkání skončil 2:5. Hlavní rozhodčí Jaroslav Coufal ukončil po 90.minutách zápas a mimo červené karty na straně domácích udělil ještě dvě žluté karty domácím a jednu žlutou kartu na straně hostů. 



Sestavy


TJ Jiskra Nový Kostel
M. Buchner [-] - A. Smik [-] , O. Netrval [-] (70. O. Kubart [-] ) , P. Temňák [-] , V. Šmat [-] , V. Mleziva [-] , T. Dinga [-] , R. Badinka [-] , V. Hruška [-] (51. M. Kůrka [-] ) , P. Dinga [-] , M. Ščasný [-]

SK ZD Křižovatka
J. Dašek [-] - V. Altman [-] , V. Onduška [-] , V. Melničuk [-] (46. F. Čihák [-] ) , J. Melničuk [-] , J. Rada [-] (77. J. Šollar [-] ) , J. Fedorek [-] (29. J. Hůlka [-] ) , K. Mariánus [-] , J. Smrček [-] , P. Špán [-] , D. Srp [-]

ŽK: 2. M. Ščasný , 41. T. Dinga - 65. J. Melničuk . ČK: 41. P. Dinga .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: COUFAL Jaroslav - CHÝLE Pavel (N), NOVÁK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.