Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 14:00

9.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. H, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí mužstvo bodovalo


Branky


0

Domácí hráči FC Cheb "B" přivítali na svém hřišti hráče Loko Mar. Lázně a zaslouženě vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

      Domácí hráči FC Cheb začali toto utkání trošičku rozpačitě, nemohli se na domácí umělé trávě prosadit proti celkem dobře hrajícím hráčům Lokomotivy Mariánské Lázně. Mariánské Lázně však nastoupily pouze o deseti hráčích.  

Oba týmy si v průběhu prvního poločasu vytvořily několik slibných akcí, ale kýžené branky zatím nedosáhly. Hrozbou pro domácí obranu byly sporadické akce Lokomotivy v čele s útočníkem Ceplechou, který občas zadáky zazlobil. Prvního gólu si 3O přihlížejících diváků dočkalo až těsně před koncem první půlky a to ve 4O.min.,  kdy po kombinační akci se k míči dostal domácí hráč Daniel Hrabě a otevřel skóre utkání na 1:O.Utkání se neslo ve férovém duchu, kdy hlavní rozhodčí Ivan Balhar nešáhnul po žádném karetním trestu. Do konce první půle se skóre již nezměnilo a hráči za tohoto skóre odešli do kabin.

Cheb ve druhé půlce rozhodl o svém vítězství

     Do druhého poločasu domácí trenér  Josef Vaigelt prostřídal 4 hráče a utkání se začalo vyvíjet ve prospěch domácích, kteří hráli v početní přesile.Další gól domácí hráči přidali již ve 49. min. po brankové trefě, kterou vyslal opět střelec prvního gólu Daniel Hrabě. Stav utkání byl již příznivých 2:0 pro FC. Domácí hráči po tomto střeleném gólu převzali otěže zápasu do svých rukou a po zdařené akci se v 55. min. trefil do sítě hostujícího gólmana Jana Bednára útočník Manfréd Trampusch, 3:0. Hostující hráči  se k míči dostávali velmi málo, ale zato domácí hráči na tom byli podstatně lépe. Svoji převahu korunovali domácí hráči v 73. min., kdy hostující síť rozvlnil Václav Baumruk, 4:0. Zdálo se, že skóre tohoto utkání se již nezmění, ale oslabení hostující hráči  v 77. min. střelili čestný gól. Střelcem, byl již zmiňovaný útočník Petr Ceplecha. Stav utkání byl 4:1 pro hráče FC. Do konce utkání se již nic dalšího nestalo. Hráči FC si zaslouženě připsali další tři body do tabulky. 



Sestavy


FC Cheb B
V. Jíša [-] - S. Dlouhý [-] , V. Apoštol [-] (46. R. Nováček [-] ) , P. Koloc [-] (46. V. Baumruk [-] ) - P. Lungu [-] , D. Hrabě [-] , N. Tůma [-] , M. Finke [-] (61. J. Kacsmár [-] ) , M. Kočka [-] (46. M. Falár [-] ) - M. Kočka [-] (46. L. Stejskal [-] ) , M. Trampusch [-] -

TJ Lokomotiva Mariánské Lázně
J. Bednár [-] - J. Pašek [-] , A. Paur [-] , P. Šimice [-] , T. Černík [-] - O. Kretschmer [-] , D. Žižka [-] , M. Fára [-] , P. Ceplecha [-] - J. Martínek [-]

Místo: FC Cheb - UMT. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Balhar Ivan - FURIŠ Adam, TOPINKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.