4:3p.
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 14:00

9.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. H, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po 90. min. přišly na řadu penalty


Branky


0

     Domácí Farmáři přivítali mužstvo z Nového Kostela a po 90. minutách utkání následovaly penalty ve kterých farmáři uspěli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

      Na domácím hřišti nastoupili Farmáři z Trstěnic proti Jiskře Nový Kostel. Očekávalo se vyrovnané utkání, které lépe zahájili domácí hráči a v 18. min. se po jejich útoku a střele ujali vedení 1:0. Šťastným střelcem za domácí byl Petr Nečas, kteý překonal hostujícího brankáře Romana Hoyera. Oba týmy si po této brance vypracovaly několik slibných šancí, ale dalšího kýženého gólu se 30 přihlížejících diváků zatím nedočkalo.

Ve  30. min.,  hlavní rozhodčí René Furiš vyločil hostujícího hráče Václava Šmata z důvodu zmaření brankové příležitosti.Domácí, kteří hráli v přesile toho zhruba 5. min. před koncem prvního poločasu využili, kdy se uvolnil záložník Matěj Pešek a svojí střelou překonal hostujícího brankáře. Stav utkání byl rázem 2:0 pro domácí mužstvo. Tento gól, který domácí hráči zasadili hostům před koncem poločasu,  byl velkým povzbuzením do druhé poloviny utkání. Domácí hráli v početní přesile a diváci se mohli těšit na druhý poločas tohoto utkání.   

      Trenér domácích Jan Švajgl, který se rovněž zopojil jako hráč do hry již v prvním poločasu zatím ponechal stejnou sestavu. Ve stejné sestavě rovněž  ponechal hráče i trenér  z Nového Kostela Pavel Slovák.   Do druhého poločasu vlétli hostující hráči o něco lépe a již v 52. min. se trefil za záda domácího brankáře Jana Ryšánka útočník Jiskry Daniel Smrčka. Stav utkání byl rázem 2:1 pro domácí . Na toto zareagovali domácí hráči  v 65. min., kdy se po zdařilé kombinaci dostal k míči   hrající trenér Jan Švajgl  navýšil svým zásahem skóre domácíh na 3:1. Zdálo se , že domácí mužstvo má zápas pod svoji kontrolou, ale opak byl pravdou. Hostující hráči se s tímto nechtěli smířit a využili slabou chvilku domácích a v 79. min. se opět trefil svoji střelou za záda domácího gólmana Daniel Smrčka. Stav utkání byl rázem 3:2 a domácí hráči  se začli bát o výsledek. Toto se jim také vymstilo a po takticky nezvládnutém zbytku utkání v 86. min. dostali vyrovnávací branku od Miroslava Kůrky. Stav byl 3:3. Do konce utkání již žádná branka nepadla a šlo se na penaltový roztřel. 

Vítězství si nakonce sebrali domácí hráči.

     Po základní hrací době utkání skončilo nerozhodným skórem a tak na řadu přišel penaltový rozstřel ve které byli jednoznačně lepší  domácí hráči a zvítězili v poměru 4:1 nad Jiskrou.

V tomto utkání sahali domácí hráči po třech bodech, ale museli se po penaltách spokojit s dvěma body.



Ohlasy k zápasu


TJ Rozvoj Trstěnice B
Jan Švajgl ( hrající trenér): " První poločas to bylo z naší strany zasloužené vítězství, ale ve druhém poločase jsme to takticky nedali a hostující hráči toho využili a dali nám tři branky. Stav utkání nakonec po penaltách vyzněl pro nás, ale škoda třech bodů. "




Sestavy


TJ Rozvoj Trstěnice B
J. Ryšánek [-] - J. Květoň [-] , J. Máder [-] , T. Pečínka [-] - P. Nečas [-] , M. Pešek [-] , I. Vinichyk [-] , D. Klečka [-] , Z. Nečas [-] , Z. Hušek [-] (62. J. Dráb [-] ) - L. Horní [-] (30. J. Švajgl [-] ) -

TJ Jiskra Nový Kostel
R. Hoyer [-] - T. Dinga [-] - D. Smrčka [-] , M. Kůrka [-] (88. M. Angelov [-] ) , P. Temňák [-] , O. Netrval [-] , V. Mleziva [-] , V. Šmat [-] , A. Smik [-] , V. Hruška [-] , R. Badinka [-] , P. Dinga [-]

ČK: 29. V. Šmat .
Místo: Trstěnice - tráva. Počet diváků: 30. Rozhodčí: FURIŠ René - LHOTKA Jindřich, COUFAL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.