2:3p.
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 14:00

7.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. H, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trstěnice si připsaly jeden bod za remízu


Branky


0

Domácí tým z Trstěnic přivítal hráče z Křižovatky a po vyrovnaném zápase si na své konto připsal jeden bod po 90. min.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyzněl gólově pro hosty

      Do prvního poločasu nastoupili obě mužstva s odhodláním  střelit nějakou tu branku a připsat si důležité body do tabulky. Především domácí hráči po minulém debaklu chtěli plně bodovat a proto se na domácím hřišti pustili do hostů. Byli to však hostující hráči, kteří byli lepším týmem. Svoji aktivitu předvedli  hned v 5. min. a do branky domácího gólmana Milana Jahody se trefil kapitán Jan Melničuk, 0:1. Po této střelené brance mohli domácí hráči vyrovnat, ale kýženého gólu se zatím nedočkali. Hosté využili své příležitosti a těsně před koncem prvního poločasu navýšil na 0:2 svým zásahem Štefan Altman.  Tento gól byl v síti domácích hráčů  velmi nepříjemný, protože po třech minutách  odcházeli do šaten za stavu 0:2. Hostující tým mohl být  více spokojený s tímto výsledkem.

 

Druhý poločas domácí hráči srovnali těsně před konečným hvizdem

       Na začátku druhého dějství oba trenéři udělali malé kosmetické změny ve svých sestavách a hráči obou týmů se opět do sebe zakousli. Obraz hry ze začátku nenapovídal o tom, že hosté budou mít s bráněním svého dvou gólového rozdílu  nějaké velké problémy. Domácí hráči si sice vytvořili několik málo příležitostí k ohrožení hostujícího brankáře  Jiřího Daška, ale jeho obrana byla vždy na svém místě. Hosté měli taky pár šancí, ale k úplnému zakončení se výrazně nedostali.

Už to vypadalo, že Trstěnice přijdou o všechny body, ale ke konci utkání domácí hráči našli v sobě sílu, přitlačili hosty a v 81. min. se dočkali prvního gólu, který vstítil Matěj Pešek.  Po tomto střeleném gólu začlo být utkání více dramatické a těsně před koncem se do branky hostů trefil v 89. min. Lukáš Radil. Stav utkání byl rázem srovnán na 2:2. Do konce utkání zbývala jedna minuta. Hlavní rozhodčí Jaroslav Coufal nic nenastavil a v 90. min. odpískal konce utkání. Za nerozhodného stavu se šlo na penalty.

Křižovatka byla při penaltách úspěšnější

     Po remíze 2:2 nastoupilo z každého týmu 5 hráčů k penaltovému rozstřelu, kdy vítězství zaznamenali hráči ZD Křižovatka, kdy penalty skočily  2:4. Hráči Křižovatky si sice odváží dva body, ale ke třem bodům neměli daleko.



Ohlasy k zápasu


TJ Rozvoj Trstěnice B
Jan Švajgl (trenér): " Myslím si že zápas byl z obou stran vyrovnaný , první poločas byli lepší hosté z Křižovatky, potom se obraz hry naklonil na naší stranu. Dali jsem dva góly v zápase, mohli jsme jich dát více , ale nedali. Z mého pohledu zasloužená remíza po 90. min., penalty nám však nevyšly. "




Sestavy


TJ Rozvoj Trstěnice B
M. Jahoda [-] - M. Derka [-] , J. Květoň [-] , J. Máder [-] , T. Pečínka [-] - K. König [-] , M. Pešek [-] , Z. Nečas [-] - D. Ziatek [-] (46. J. Švajgl [-] ) - L. Radil [-] , M. Rác [-]

SK ZD Křižovatka
J. Dašek [-] - V. Altman [-] , K. Mariánus [-] , J. Kubát [-] , J. Melničuk [-] , J. Rada [-] , J. Brückner [-] (46. J. Šollar [-] ) , F. Novák [-] , J. Smrček [-] , J. Sova [-] , D. Srp [-]

ŽK: 11. M. Jahoda , 11. J. Květoň - 72. V. Altman , 85. K. Mariánus .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: COUFAL Jaroslav - FURIŠ René, FURIŠ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.