Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 15:00

6.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. H, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mužstvo Křižovatky přehrálo hosty z Aše


0

Domácí tým Křižovatka na svém hřišti o víkendu přivítal tým Jiskry a po zásluze si připsal tři body do tabulky soutěže

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl celkem vyrovnaný

       Za celkem příjemného počasí na fotbal přivítal domácí tým hráče Jiskry na svém travnatém hřišti. Už od prvních minut bylo patrné, že hostující mužstvo to nebude mít jednoduché. Brankové skóre otevřel po akci domácího týmu v 10. min. hráč Karel Mariánus, který se trefil za záda hostujícího brankáře Josefa Petráška. Ve 25. min. udělil hlavní rozhodčí Jiří Hrnčál  na straně hostů  červenou kartu hráči Michalu Strouhalovi za zmaření brankové příležitosti domácího týmu. Hosté tedy hráli o jednoho muže v poli méně. 

Toho využili domácí a dalším gólem ze své střelecké dílničky se vytasil opět domácí hráč kapitán Jan Melničuk a to  ve 30. min. Stav utkání byl rázem 2:0 pro domácí tým. Hosté však mírně přitlačili nas pilu a také jim se podařilo těsně před koncem prvního poločasu ve 42. min. střelit branku. Úspěšným střelcem za hosty byl František Koubek. Do konce první půle se již nic významného nestalo a domácí tým byl zatím o jeden gól lepší.

Domácí tým ve druhém poločase jednoznačně přestřílel Jiskru

       Do druhého poločasu nastoupili oba týmy v nězměněných sestavách a hned v zápětí se ve 47. min. dostal po akci domácích jejich sniper Karel Mariánus a prostřelil bezmocného golmana hostů Petráška.  Stav utkání byl 3:1 pro domácí. Aby toho však nebylo málo ze strany domácích, tak tentýž hráč za necelé 2 min. opět svojim zásahem navýšil skóre domácího mančaftu. 

To už s týmem Jiskry nevypadalo dobře, byť si hráči vytvořili nějaké šance, ale kýženého gólu se zatím nedočkali. Za to domácí hráči byli aktivnější a v 78. min. se trefil za domácí Josef Hůlka a stav byl již 5:1 pro hráče ZD. Už to vypadalo, že tento výsledek vydrží do konce zápasu, ale proti byl v 88. min. opět dobře hrající kapitán Jan Melničuk, který v tomto utkání patřil mezi nejlepší hráče.  Hosté rovněž ještě přidali jeden gól, který si připsal jediný střelec Jiskry  a to František Koubek. Stav utkání tedy skončil ve prospěch Křižovatky 6:2. Domácí trenér Petr Kmeť mohl být s výkonem svého mužstva zcela spokojen.

Hlavní rozhodčí tohoto utkání Jiří Hrnčár v tomto celkem poklidném zápasu udělil už pouze jednu žlutou kartu na straně domácích.



Sestavy


SK ZD Křižovatka
J. Dašek [-] - D. Srp [-] , J. Smrček [-] , P. Špán [-] , K. Mariánus [-] , J. Rada [-] - J. Hůlka [-] , J. Fedorek [-] , J. Kubát [-] , V. Janota [-] - J. Melničuk [-] -

TJ Jiskra Aš - Krásná
J. Petrášek [-] - M. Bořil [-] , M. Turták [-] , M. Šulák [-] , J. Potůček [-] , F. Koubek [-] , R. Švec [-] , J. Šeffl [-] , F. Šulák [-] , M. Strouhal [-] , J. Bohutínský [-]

ŽK: 48. V. Janota . ČK: 25. M. Strouhal .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Hrnčál Jiří - CHÝLE Petr (N), BRÁNICKÝ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.