Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 14:00

6.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. H, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FC Cheb B deklasoval hráče z Velké Hleďsebe


Branky


3. M. Kočka , 31. N. Tůma , 33. V. Baumruk , 36. N. Tůma , 47. M. Kočka , 53. M. Kočka , 60. N. Tůma , 61. V. Baumruk , 67. V. Baumruk , 69. J. Pavlík , 75. N. Tůma
0

Chebský tým na svém umělém hřišti přivítal celek z Velké Hleďsebe a tento vysoko deklasoval rozdílem třídy .

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl celé utkání

      Do prvního poločasu vlétli domácí hráči FC na svém umělém hřišti velkým stylem a již ve 3. min. otevřeli skóre po střele Miroslava Kočky 1:0. Hostující oslabený tým z Velké Hleďsebe si vytvořil 2-3 malé šance, ale nedokázal překonat domácího brankáře Jiřího Vondráška.  Zhruba do 30. min. další gól ani na jedné straně nezaplul do branky. Ve 31. min. se však domácí trávník proměnil v peklo pro hostující hráče Sokola. V Uvedené minutě navýšil skóre domácí hráč  Nicolas Tůma - 2:0. Na hřišti se roztáčely  brankové hody domácích hráčů. Ve 33. min. po kombinaci se k míči dostal  Václav Baumruk a již to bylo 3:0. Aby toho nebylo málo,  tak se opět hráč Nicolas Tůma ve 36. min. trefil do sítě hostujícího brankaře Dominika Kutila - 4:0.

Do konce prvního poločasu již žádná branka nepadla a tak si oslabený celek Sokola  v čele s legendou Jiřím Šandou mohl v kabině trošku odfrknout.

Druhý poločas byl pro hosty velmi težký

       Do druhého poločasu nastoupili hráči obou týmů za velmi pěkného počasí s úmyslem střelit další góly a potěšit 40 přihlížejících diváků.

Toto se spíše vydařilo domácím, protože tento tým  i ve druhém poločasu střílel góly jak o závod. Ve 47. min a 53. min. se trefil do sítě již bezradného hostujícího brankáře Kutila opět Nicolas Kočka a stav byl již 6:0 pro FC. Hostující hráči zcela nestíhali výborným hráčům z FC Cheb a čekali na další góly. Tento se také dostavil a následně v 60. min se trefil po pěkné akci neúnavný Nicolas Tůma. Minutu po tomto zásahu skóre opět navýšil svoji střelou  Václav Baumruk. Stav byl v této době již hrozivých 8:0 a hostující tým, který neměl ani  hráče na střídání byl zcela bezradný.

Domácí hráči však ve své aktivitě nepolevili a dalším gólem  se 67. min. blýskl  opět Václav Baumruk - 9:0. pro domácí tým to ale bylo pořád málo a do svého soupeře neúnavně bušil, kdy v 69. min. se trefil střídající hráč Julius Pavlík a poslední branku tohoto utkání završil svoji trefou v 75. min. opět sniper  Nicolas Tůma. Stav utkání byl hrozivých 11:0 pro FC Cheb. Hráči Sokola, byli po odpískání konce zápasu hlavním rozhodčím Tomášem Vokounem určitě rádi. Museli si připadat jako v pračce.

Celý zápas se nesl ve férovém duchu a hlavní rozhodčí zápasu nemusel udělil žádnou kartu.  



Ohlasy k zápasu


FC Cheb B
Libor Stejskal ( hráč): " Utkání náš tým zvládnul parádně, není více co k tomu dodávat, výsledek hovoří za vše."

TJ Sokol Velká Hleďsebe
Jiří Šanda ( nejstarší hráč na hřišti): " Doslova jsem si připadal jak ve velkém bubnu nějaké pračky, náš tým zcela vyhořel. Uvedené utkání z naší strany bylo velmi špatné, na hráčích se podepsalo stavění máje a s fotbalem to nemělo nic společného. Chebský tým byl výborný a toto utkání si velmi užil."



Sestavy


FC Cheb B
J. Vondrášek [-] - M. Falár [-] (46. L. Stejskal [-] ) , V. Apoštol [-] (46. J. Pavlík [-] ) , S. Dlouhý [-] - P. Lungu [-] , N. Tůma [-] , D. Hrabě [-] , V. Baumruk [-] , M. Kočka [-] - M. Kočka [-] (57. J. Kacsmár [-] ) - P. Dulovec [-]

TJ Sokol Velká Hleďsebe
D. Kutil [-] - L. Kutil [-] , P. Šanda [-] , T. Pikl [-] , M. Švarc [-] , P. Špalek [-] , P. Němec [-] , V. Vránek [-] , J. Šanda [-] , A. Novák [-] , M. Vrána [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: Vokoun Tomáš - COUFAL Jaroslav, TOPINKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.