3:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 17:00

6.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V těžkém zápase bralo Kopidlno dva body


Branky


0

Šesté Kopidlno hostilo třetí Chlumec nad Cidlinou. Chlumci se venku poměrně daří bodovat, ale za tři body by chtěl vyhrát v Kopidlně. Jenomže domácí nechtějí ztratit kontakt s čelem tabulky a tak potřebují nutně bodovat. Nakonec se odehrálo opravdu dramatické utkání, ve kterém došlo až na pokutové kopy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase skóruje pouze Kopidlno

Vstup do zápasu se povedl lépe domácímu týmu, který se už v desáté minutě ujal vedení. Gólmana Appla překonal domácí Machačný a Kopidlno se tak poměrně brzy ujalo vedení 1:0. Celý první poločas se obě mužstva snažila o technickou hru s minimem faulů, což se divákům muselo líbit. Jenomže obě obrany pracovaly na sto procent a tak se gólové hody nekonaly. Ke konci poločasu se na kopačky obou mužstev vkradla nervozita a fotbalové krásy ubylo. První poločas, tak díky brance z úvodu poločasu, vyhrálo Kopidlno tím nejtěsnějším brankovým rozdílem. Ale určitě ještě zdaleka nebylo nic rozhodnuto.

V druhém poločase vedení hosté neudrželi

Do druhého poločasu vstoupil lépe hostující Chlumec. Po třech odehraných minutách se k míči dostal nejlepší hráč hostů Hartman a hned se mu podařilo překonat domácího gólmana Brožíčka. Hosté srovnali na 1:1 a hnali se za vítězstvím. V 54.minutě mají hosté výhodu rohového kopu. Na centr si nejlépe naběhl Janda a smutnému gólmanovi Brožíčkovi nezbylo nic jiného než vytáhnout míč ze své sítě. Vypadalo to, že hosté jsou na koni a přidají i další branky. Jenomže neuběhly ani dvě minuty a je opět srovnáno. V 56.minutě se domácím povedla pěkná akce po levé straně, na jejímž konci byl Berounský, který srovnává stav na 2:2. Natěšení diváci se těšili na pokračování brankostroje, který v úvodu druhého poločasu týmy rozpoutaly. Jenomže ani jeden z týmů už žádnou svou šanci neproměnil a tak se šlo na pokutové kopy.

Penaltové rozstřely prostě hostům nejdou

Chlumec byl potřetí v jarní části v penaltovém rozstřelu a potřetí ho prohrál 4:3. Domácí si tak připsali druhý bod za výhru po penaltovém rozstřelu.



Ohlasy k zápasu


FK Kopidlno
Trenér Miloslav Havelka: Do utkání jsme vstoupili aktivně a odměnou nám byla vedoucí branka. Oba týmy se snažily hrát kombinační fotbal, což v závěru poločasu vyšumělo a pěkný fotbal vymizel. II.poločas jsme chtěli začít zodpovědně, pohlídat si skromné vedení, ale opak byl pravdou. Soupeři jsme otevřeli okna naší obrany a ten toho plně využil. To nás naštěstí rychle vyhecovalo a vyrovnali jsme. V závěru utkání se zbytečně přitvrdilo a 2 naši hráči odstoupili pro zranění. V penaltovém rozstřelu jsme měli více štěstí.

FK Chlumec nad Cidlinou B
Vedoucí týmu Jaroslav Koza: V 11.minutě jdou domácí do vedení a tak skončil i poločas. V 49.minutě vyrovnává Hartman z levé strany na 1:1 a v 55.minutě po rohu dává Janda na 2:1 pro nás. Za dvě minuty, ale domácí srovnávají na konečných 2:2. A penalty jsme už potřetí prohráli 3:4. U nás nejlepší Hartman. Je třeba pochválit i výkon všech rozhodčích v čele s p. Jehličkou.



Sestavy


FK Kopidlno
M. Brožíček [-] - J. Janáček [-] , L. Komárek [-] , O. Černovský [-] , V. Dyčenko [-] - P. Komárek [-] , V. Hnát [-] (84. M. Valnoha [-] ) , D. Machačný [-] (86. V. Nasikovský [-] ) , P. Zedek [-] - P. Berounský [-] , M. Poutník [-] (68. J. Dřímal [-] )

FK Chlumec nad Cidlinou B
J. Appl [-] - J. Hartman [-] (66. J. Kraus [-] ) , Z. Dušek [-] , M. Kučera [-] , V. Branský [-] , M. Bráborec [-] , J. Myška [-] (80. M. Kofránek [-] ) , P. Janda [-] , K. Staněk [-] , J. Jelínek [-] (40. M. Drahorád [-] ) , D. Appl [-]

ŽK: 32. P. Berounský - 42. D. Appl , 83. M. Drahorád .
Hráči zápasu: O. Černovský - J. Hartman .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Jehlička František - PEŠAVA Otakar, ŠPAČEK Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku