Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:00

3.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec v druhém poločase rozdrtil Kunčice


Branky


0

Sedmý Chlumec nad Cidlinou hostil šesté Kunčice nad Labem a chtěl potvrdit domácí neporazitelnost. Kunčice chtěly potvrdit výhru z minulého kola, kdy dokázaly přehrát Dolní Kalnou. Stovka nadšených diváků viděla jedenáct branek, což se jen tak nevidí.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas vyhrál Chlumec

 

Domácím se vstup do zápasu vydařil náramně a už v druhé minutě se ujali vedení. Po přihrávce Volného se neomylně trefil Kučera. Poté byl průběh hry docela vyrovnaný, ale víc zlobili domácí. V 28.minutě se po trestném kopu Tichého trefil domácí Kofránek a rázem to bylo 2:0. O šest minut později se hostům podařilo snížit na 2:1 brankou Aleše Chluma, který dorazil míč vyrážený gólmanem Applem. V 43.minutě běžel domácí Hartman sám na gólmana. Ve vyložené šanci ho fauloval hostující Punner. kopala se penalta a Punner musel pod sprchy. Pokutový kop bezpečně proměnil Janda a uzavřel tak poločasové skóre na 3:1. Červená karta hostům hru hodně zkomplikovala, a jak se později ukázalo, tak ještě víc než čekali.

 

 

 

Nevídaná kanonáda domácích v druhém poločase

Druhý poločas začal rozpačitě a ani jeden z týmů si nevypracoval žádnou šanci. Až po hodině hry se utrhla lavina!!! V 64.minutě vstřelil gól domácí Branský po přihrávce Kmínka. V 69.minutě byl faul na Jakuba Jelínka a další Penalta, kterou proměnil Kmínek. A už to bylo 5:1. V 73.minutě přihrával Branský a bezmocného gólmana překonal jelínek a zvýšil na 6:1. V 77.minutě zahrával domácí Myška roh a to tak, že našel přesně hlavu Jelínka, který zvýšil na 7:1. V 80.minutě se perfektně trefil, z hranice vápna opět Jelínek. Skóre už je hrozivých 8:1. O dvě minuty později se prosazují i hosté, kdy Krejčík využil nedůrazu domácí obrany a snížil na 8:2. Poslední slovo měl v 82.minutě Kofránek a po rohu uzavřel skóre zápasu na 9:2. Diváci se tak kýžené vyvolávané desítky nedočkali, i když šancí na to měli domácí dost a dost. Jenom takový Hartman měl čtyři vyložené šance a nedal.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Chlumec nad Cidlinou B
Vedoucí mužstva pan Jaroslav Koza: Kdybychom dnes proměnili všechny šance, tak by se do listiny střelců zapsali všichni naši hráči, kteří dnes do zápasu nastoupili. Celý zápas jsme měli územní převahu, kterou jsme i potvrdili brankami. Dnes celý tým hrál dobře, ale je třeba pochválit Kofránka a matadora Pavla Jandu. Zápas s přehledem odsoudcovala trojice rozhodčích.

TJ Sokol Kunčice nad Labem
Trenér pan Jan Jelínek: Když do poločasu nahrajeme soupeři na dvě branky a své šance nedokážeme proměnit a ve druhém to zopakujeme, tak nemůžeme očekávat zázraky. Druhý poločas se už neměl hrát. Zasloužená domácí výhra.



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou B
J. Appl [-] - J. Hartman [-] (62. J. Jelínek [-] ) , D. Tichý [-] (80. D. Šafránek [-] ) , M. Kofránek [-] , M. Kučera [-] (74. D. Jelínek [-] ) , F. Kmínek [-] (80. K. Staněk [-] ) , V. Branský [-] , J. Myška [-] , P. Janda [-] , M. Volný [-] , D. Appl [-]

TJ Sokol Kunčice nad Labem
J. Petrák [-] - J. Míč [-] , D. Jeřábek [-] (53. M. Kracík [-] ) , M. Krejčík [-] (85. J. Stejný [-] ) , A. Chlum [-] , A. Kracík [-] , D. Adolf [-] (67. M. Babič [-] ) , T. Jílek [-] , O. Gaszi [-] , M. Punner [-] , J. Jeřábek [-]

ŽK: 34. J. Appl - 68. T. Jílek . ČK: 43. M. Punner .
Hráči zápasu: P. Janda , M. Kofránek - J. Petrák , A. Chlum .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Duřt Daniel - ODVÁRKO Jakub, STEJSKAL Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku