1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

2.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase gól nepadl a druhý bod bral domácí tým


Branky


0

Čtvrtá Libáň hostila druhé Kobylice a domácí chtěli potvrdit bod z prvního kola. Jenomže z hostů šel určitě respekt, protože v minulém kole nadělili Kunčicím sedmičku. Stovka přítomných diváku nakonec viděla dramatické utkání s vyústěním až do penaltového rozstřelu.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase měli více šancí domácí

Od začátku zápasu bylo jasné, že obrany převyšují nad útokem. A to hlavně v zodpovědnosti. Obě mužstva se snažila o útočení a vytvářela si i gólové příležitosti. Domácí byli opticky nebezpečnější. A když už se konečně útočníkům podařilo dostat k zakončení, tak v bráně stáli nepřekonatelné instance jménem Hampl a Hrubeš. První poločas tak skončil bez branek, i když příležitostí na skórování bylo dost na obou stranách.

Ani druhý poločas rozuzlení nepřinesl

Druhý poločas přinesl stejný obrázek jako první. Domácí tým si opět vypracoval více slibných příležitostí, ale hostující gólman Hrubeš, žádnou ze střel za svá záda nepustil. A jelikož v domácím vápně kraloval jejich gólman Hampl, tak zápas skončil zákonitě bez branek. A tak musela rozhodnout penaltová loterie.

Po penaltách brala druhý bod Libáň

Na penalty bylo nakonec šťastnější domácí mužstvo, kterého hráči proměnili tři pokutové kopy. Hosté dali pouze dva. A tak si druhý a velice cenný bod připsala domácí Libáň.




Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libáň
Vedoucí mužstva pan Jiří Pešta: Vyrovnané utkání, šancí jsme měli více. Nakonec zaslouženě dělené body. Na penalty jsme byli šťastnějším mužstvem.

FC Spartak Kobylice
Trenér pan Libor Tobišek: Dnešní mistrovské utkání lze popsat jednoduše a stručně. Byl to souboj ,,TITÁNŮ" gólmanů na obou stranách. Jejich výkon byl prostě výborný a nutkání proto skončilo bez branek. Na penalty byli úspěšnější domácí hráči a tak bod navíc zůstal doma.



Sestavy


TJ Sokol Libáň
P. Hampl [-] - P. Tarant [-] , R. Balcar [-] , T. Macek [-] (88. T. Vondráček [-] ) , O. Mička [-] , Z. Pešta [-] (29. C. Cristea [-] ) , M. Kalinka [-] (74. M. Pankrác [-] ) , J. Smetana [-] , R. Mutzer [-] , C. Cristea [-] , J. Jůza [-]

FC Spartak Kobylice
R. Hrubeš [-] - F. Marek [-] , D. Kuchař [-] (46. D. Šafařík [-] ) , J. Dítě [-] , T. Havlíček [-] , L. Říha [-] , V. Trutnovský [-] (72. L. Tobišek [-] ) , J. Vávra [-] , M. Khol [-] , P. Klimt [-] , J. Hejcman [-]

ŽK: 69. C. Cristea , 76. M. Pankrác - 39. F. Marek , 41. J. Vávra , 65. M. Khol , 67. J. Dítě , 75. D. Šafařík . ČK: 85. T. Havlíček .
Hráči zápasu: P. Hampl , R. Mutzer - R. Hrubeš , P. Klimt .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Bouz Tomáš - PROKŮPEK Jan, ZLÁMAL Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku