Lokádu výhra posunula na druhou příčku


Branky


0

Hradecká Lokomotiva hrála ještě o teoretickou postupovou naději a tak ji povinnost velela vyhrát. Jenomže jí čekal těžký soupeř z Trutnova, který obral o body nejednoho favorita. V Hradci Králové se odehrál velice zajímavý zápas dvou rozdílných poločasů, se šťastným koncem pro domácí mužstvo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase lepší hosté vedli

Domácí hráči vstoupili do zápasu velice laxně a umožnili tak hostům ujmout se režie hry. Trutnov hru ovládl a brzy se dostal do vedení. Už v sedmé minutě našel hostující Kárník nabíhajícího Radu, který viděl nabíhajícího Kuldu a poslal mu přesnou přihrávku. Kulda se nemýlil a poslal svůj tým do vedení 0:1. Hosté i nadále tlačili a měli i další šance. V 11.minutě měli hosté výhodu trestňáku těsně za vápnem a střela Kárníka letěla těsně vedle Beránkovi brány. Domácí se za celý první poločas dostali k zakončení jen dvakrát, ale hostující gólman Birka byl pokaždé na místě. První poločas skončil vedením 0:1 pro Trutnov a vedení to bylo naprosto zasloužené. Domácí trenér už v prvním poločase jednou vystřídal, aby změnil obraz hry. A do druhého poločasu provedl další dvě změny.

V druhém poločase Lokáda hru ovládla

Domácím pomohlo, že hosté museli vystřídat vynikajícího Kárníka, ale hodně se projevily i tři změny v sestavě. Lokáda najednou ovládla hru a gólové šance nedali na sebe dlouho čekat. První přišla po deseti minutách hry, kdy si hosté srazili centr Matouška do vlastní brány. Po hodině hry si domácí Denk převzal míč u rohového praporku, obešel dva hostující obránce a zavěsil k přední tyči. Gólman Birka tentokrát neměl nárok. Domácí vedli 2:1 a dál se hnali za vítězstvím. V 75.minutě vznikla ve vápně hostí pořádná skrumáž. K odraženému míči se jako první dostal Rosulek a nekompromisně propálil vše, co mu stálo v cestě. Míč skončil za zády hostujícího gólmana a Lokáda se ujala vedení 3:1. Do konce zápasu se stav už nezměnil a tato výhra posunula Lokomotivu na druhé místo a zachovala naději postupu do 1.A. třídy.




Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Hradec Králové
Trenér Tomáš Chlumecký: První poločas se nám vůbec nepovedl. Neběhali jsme a někteří hráči hráli bez zájmu. Proto jsem sáhl do sestavy už v prvním poločase a o přestávce jsem vystřídal další dva hráče. Po přestávce jsme se neuvěřitelně zvedli a zápas otočili. V druhém poločase jsme Trutnov do ničeho nepustili. Soupeř pak odpadl fyzicky a nedostal se ani k našemu vápnu.

MFK Trutnov C
Vedoucí mužstva Jaroslav Votoček: Poslední utkání bylo zápasem dvou poločasů. V tom prvním jsme to byli my, kteří diktovali tempo hry. Ve druhé půli se obraz hry dramaticky změnil. Domácí vědomi si možnosti postupu přidali. My jsme museli střídat zraněného Kárníka. Ztratili jsme střed pole. Během 10 minut jsme dostali tři branky a bylo po zápase.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Nožka Lukáš - KLEČKA Ivan, SVOBODA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.