Hlušice si vyšláply na Lokádu


Branky


0

Lokomotiva Hradec Králové chtěla původně v Hlušicích naplno bodovat, jenomže díky absenci některých hráčů a nedisciplinovanosti dalších hráčů, to měla v Hlušicích nesmírně těžké. V zápase se to nakonec projevilo a překvapení bylo na světě.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V hezkém prvním poločase branka nepadla

Diváci v Hlušicích viděli hlavně v prvním poločase nádherné utkání, kdy obě dvě mužstva se snažila útočit a akce střídala akci. V první šanci se ocitli hosté z Hradce Králové, ale branka z toho nebyla. Poté musel dvakrát zasahovat hostující gólman Beránek, ale gól za svá záda nepustil. I přes množství náznaků šancí nakonec žádná branka v prvním poločase nepadla. Do kabin tak šla obě mužstva za bezbrankového stavu, ale už v závěru prvního poločasu se na hostech začínala projevovat únava.


V druhém poločase Hlušice zápas otočily

Úvod druhého poločasu vyšel lépe hostům, kteří si o přestávce odpočali a vrhli se do útoku. Už v 48.minutě si na centrovaný míč naběhl hostující Vodák a přesnou hlavičkou nedal gólmanovi Batelkovi žádnou šanci. Hosté se ujali vedení 0:1 a mysleli si, že se jim nemůže nic stát. A to také proto, že chvilku po vstřelené brance, mohli své vedení navýšit, ale tentokrát byl gólman Batelka na místě. V 51.minutě se dostal k míči hostující Průcha, zatáhl si ho do vápna a přesnou střelou vyrovnal na 1:1. O tři minuty později se povedlo domácímu Soumarovi prostrčit míč za obranu a nabíhající Michal Batelka na dlouhou nohu podstřelil gólmana Beránka. Domácí se tak ujali vedení 2:1 a plány hostů se rozsypaly jako domeček z karet. V závěru se Lokáda zmohla na docela veliký tlak, ale gólman Batelka se překonat nenechal, a tak si Hlušice připsaly překvapivé, ale zasloužené vítězství.




Ohlasy k zápasu


SK Čechie Hlušice
Vedoucí mužstva Jaromír Průcha: Diváci v Hlušicích viděli hlavně v prvním poločase nádherné utkání, kdy obě dvě mužstva se snažila útočit a akce střídala akci. I přes množství náznaků šancí nakonec žádná branka v prvním poločase nepadla. Na začátku druhého poločasu šel soupeř do vedení. Nám se brzy podařilo zápas otočit. i když měl soupeř v závěru zápasu, místy až drtivý tlak, tak nám se naši výhru podařilo uhájit.

TJ Lokomotiva Hradec Králové
Trenér Tomáš Chlumecký: Nepodařilo se nám navázat na výborný výkon z minulého zápasu, protože nám chybělo několik hráčů a někteří byli ve špatné kondici. První poločas vyrovnaný, kdy obě mužstva měly šance. V druhém jsme šli do vedení a mohli dát na 0:2. jenomže se to nepodařilo a domácí zápas otočili. Ze závěrečného tlaku jsme nic nevytěžili. Michal Sobotka: K utkání, jsme odjížděli bez tří nejzkušenějších hráčů, Někteří hráči, den před utkání flámovali až do pozdních ranních hodin, a taky pak jejích výkon podle toho vypadal. Pár hráčů by si mělo uvědomit, že sezóna stoji hodně peněz a úsilí plno lidí. Tímto utkáním se zhatila práce celé sezóny.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kout Jaroslav - MUCHA Tomáš, FILIP Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.