2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

11.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V derby braly tři body Malšovice


Branky


0

V hradeckém derby se utkaly Malšovice s Předměřicemi a oba týmy chtěly vyhrát. Malšovicím se v poslední době nedařilo a tak chtěly v tomto zápase ukázat, že je krize za nimi a předvést svým divákům vítězný výkon. Derby nakonec rozhodla větší touha po vítězství jednoho z týmů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase z nemnoha šancí padla pouze jedna branka

Vstup do zápasu se lépe vydařil hostům a vytvořili si i mírnou převahu. Jenomže do jasné gólové šance se nedostávali a po úvodní čtvrthodince přišel z kopaček domácích trest. V 16.minutě se nejlépe před bránou hostujícího gólmana zorientoval Jareš a poslal svůj tým do vedení 1:0. Tato branka hosty dost zasáhla a úplně se jim přestala dařit kombinace, to domácí naopak obživli a přidali další gólové šance. Ale Etflaiš svou šanci neproměnil a ani Dušánek a ani Jareš své šance nedotáhli až do gólového konce. První poločas tak skončil jednobrankovým vedením pro domácí Malšovice, ale Předměřice nic nevzdávaly a v druhém poločase chtěly minimálně vyrovnat.

V druhém poločase definitivně rozhodl Dušánek

Vstup do druhého poločasu měly oba týmy dobrý a oba se snažily o vstřelení branky. Domácí předváděli bojovnější a hosté techničtější hru. Předměřice měly velice blízko k vyrovnání, ale jejich akci zastavila tyč brány gólmana Špáse. U domácích zase mohl skórovat Jareš, ale svou akci chtěl vyšperkovat stahovačkou a to už bylo moc a gól z toho nebyl. Celý zápas tak rozhodla individuální akce kanonýra domácích Dušánka, který se prokličkoval mezi hostujícími obránci a střelou mezi nohy gólmana Kekeláka zvýšil na 2:0. Hosté se už soustředili spíše na hádání a ulehčili tak domácímu týmu cestu za vítězstvím. Malšovice tak derby ovládly a zaslouženě braly z tohoto zápasu tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malšovice
Trenér Bohumil Krucký: Po dlouhé době jsme konečně vyhráli, navíc v derby, takže jsme spokojeni. Promarnili jsme ještě dvě vyložené šance, takže pro hosty je výsledek ještě milosrdný.

TJ Slavoj Předměřice n. L.
Vedoucí mužstva Martin Pšenička: V úvodu jsme byli lepší, ale pak přišla první branka a nám se přestalo dařit. Nešlo nám vůbec nic a za tento výkon jsme si ani nezasloužili bodovat. Domácím gratuluji k zasloužené výhře



Sestavy


TJ Sokol Malšovice
O. Špás [-] - D. Ninger [-] , J. Brokeš [-] (57. M. Luňák [-] ) , R. Dušánek [-] , O. Etflaiš [-] (71. D. Krejčí [-] ) , J. Jareš [-] , J. Horký [-] , T. Valc [-] (83. Z. Papík [-] ) , Z. Rezek [-] , Z. Libřický [-] , T. Franc [-]

TJ Slavoj Předměřice n. L.
M. Kekelák [-] - R. Frank [-] (80. J. Mach [-] ) , J. Voborník [-] , P. Jaroš [-] (46. J. Hlavatý [-] ) , Š. Pekáč [-] , O. Vyleťal [-] , M. Strakatý [-] (78. E. Bareš [-] ) , Š. Bezvoda [-] , T. Ponikelský [-] , P. Paizker [-] , L. Ponikelský [-] (78. J. Bouček [-] )

ŽK: 67. O. Etflaiš - 58. R. Frank , 63. Š. Pekáč , 68. J. Hlavatý , 89. J. Voborník .
Hráči zápasu: J. Jareš , D. Ninger .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Frič David - IKIZGÜL Varol, KREJSKA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.