Lokáda v druhém poločase otočila zápas


0

Třetí Lokomotiva Hradec Králové hostila v hradeckém derby sedmé Malšovice. Lokáda ještě v koutku duše živí naději na postup do 1.A. třídy a tak v tomto zápase chtěla vyhrát. Víc než stovka přítomných diváků viděla zápas dvou úplně rozdílných poločasů a plný neuvěřitelných gólových zvratů.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase Lokáda hrála a Malšovice střílely góly

 Do zápasu vstoupila Lokáda velice aktivně a snažila se nátlakovou horu zatlačit Malšovice na jejich polovinu. To se jí docela i dařilo, ale obrana hostí pracovala spolehlivě a vyložené šance domácím nepovolovala. Bylo to půlhodinové bušení do organizované obrany hostí, kterým se občas podařilo zahrozit z brejku. V 32.minutě dostala Lokáda výhodu standardní situace a zahrála ji tak mizerně, že umožnila rychlý brejk, v kterém běželi dva hostující hráči na gólmana Němce. Finální přihrávku přijmul kanonýr hostí Dušánek a poslal svůj tým do vedení. A aby to nebylo vše, tak se hostům v 40.minutě podařil ještě jeden brejk, kdy Dušánek poslal do úniku Brokeše, který před gólmanem Němcem nezaváhal a poslal svůj tým do dvoubrankového vedení. První poločas tak vyhráli hosté 0:2 a Lokáda měla o čem přemýšlet.

 

 

 

V druhém poločase dokonalý obrat domácího týmu

Do druhého poločasu vstoupil domácí tým naprosto koncentrovaně a už to nebylo žádné lehkovážné ztrácení míčů a zahazování šancí. V 50.minutě se nedohodli hostující bek a stoper. Vlétl mezi ně domácí Hůlka, sebral jim míč a zatáhl ho do lajny. Poté přesnou přihrávkou našel před prázdnou bránou spoluhráče Schejbala, který snížil na 1:2. Domácí i nadále pokračovali v nátlakové hře a bojovali až nadoraz. V 65.minutě to je opět domácí Hůlka, který vyslal přesně načasovanou přihrávku mezi hostující beky, na nabíhajícího Zvolánka, který zakončil přesně k tyči a gólman Špás neměl žádnou šanci. Bylo srovnáno na 2:2 a spokojení diváci hnali svůj tým za vítězstvím. Neuplynuly ani tři minuty a Lokáda už vedle. Míč si na pravé straně převzal Zvolánek, šikovně se zbavil obránce a přesně umístěnou střelou poslal svůj tým do vedení. Lokáda vedla 3:2 a tentokrát se už nedopustila žádné chyby, která by umožnila hostům skórovat. I když si Malšovice v posledních deseti minutách vytvořily optický tlak, tak domácí své vedení udrželi a zápas dovedli do vítězného konce.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Hradec Králové
Trenér Tomáš Chlumecký: S prvním poločasem vůbec nejsem spokojen, i když jsme byli mírně lepší. Za druhý poločas si kluci zaslouží velkou pochvalu, za to jak se semkli a jak příkladně bojovali. Naši výhru považuji za naprosto zaslouženou… Michal Sobotka: Na začátku utkání, jsme měli dvě jasné šance, ty jsme neproměnili a poté jsme hostům darovali dvě branky a do kabin se šlo s dvoubrankovým mankem. Ve druhém poločasu jsme byli lepším týmem a vstřelili jsme tři branky a získali tím plný počet bodů. Pochvalu zaslouží všichni tři rozhodčí.

TJ Sokol Malšovice
Trenér Bohumil Krucký: Na jaře se nám opravdu nedaří. Když už ani neudržíme dvoubrankové vedení, je to na pováženou. Potřebovali bychom se chytit. Je to o myšlení hráčů, aby se jim to srovnalo v hlavách.



Počet diváků: 110. Rozhodčí: Bouz Tomáš - NÝVLT Roman, ŠILING Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.