Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

9.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji o první místo uspěl Jičín


0

V zápase kola hostilo druhé Hostinné první Jičín. Oba týmy měly před tímto zápasem stejný počet bodů a tak bylo jasné, že kdo v tomto klání zvítězí, tak se dostane do výhody. V nepříliš pohledném utkání se nakonec radovalo mužstvo, které dokázalo proměnit všechny své brankové příležitosti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase padla jediná branka

Do zápasu vstoupila obě mužstva opatrně, ale postupně byl lepším mužstvem Jičín a vypracoval si mírnou převahu. Obě mužstva si vytvořila několik možností ke skórování, ale dlouho se žádná z šancí neujala. Až po necelé půlhodině hry se dostal k míči hostující Jakoubek a střelou po zemi k tyči poslal svůj tým do vedení 0:1. Tato branka domácí tým konečně nakopla a nejednou bylo Hostinné lepším celkem. Do konce poločasu mohli domácí dvakrát skórovat z vyložených šancí, ale dvakrát je vychytal skvělý Mauer v bráně Jičína. První poločas tak skončil jednobrankovým vedením hostí, ale jeho závěr ukázal, že Hostinné se v druhém poločase pokusí o zvrat.

V druhém poločase rozhodla střelecká nemohoucnost domácích hráčů

Do druhého poločasu vstoupilo Hostinné s náporem a touhou po vyrovnání. Hostům se přestala dařit kombinace a ztráceli lehké míče. Domácí nakonec zúročili svůj tlak vyrovnávací brankou v 67.minutě. Střídající Pištora našel ve vápně Jakoubka, který se přesnou přízemní střelou trefil přesně a srovnal na 1:1. Domácí byli i nadále lepší a dostávali se do šancí. Nejdřív trefil Filcsák břevno a poté v 81.minutě Jakoubek překopl prázdnou branku. Vzápětí v podstatě z protiútoku se dostal k zakončení hostující Mészáros. Jeho první střelu vytáhl gólman Horák na břevno, ale od břevna se odrazila zpět k Mészárošovi, kterému se opakovaná střela vůbec nepovedla a mířila mimo tři tyče. Jenomže se jí do cesty připletla záda domácího gólmana, od kterých se odrazila do brány. Hosté se tak šťastně ujali vedení 1:2. Domácí tým to nezabalil a všechno vrhl do útoku. Jenomže v 82.minutě se hostujícímu Mészárošovi povedlo uniknout do otevřené obrany a podél gólmana zvýšit náskok hostujícího celku na 1:3. V závěru ještě hosté přidali čtvrtou branku, když se po rohu trefil hlavou nejlepší hráč zápasu Hejtmánek. Jičín tak v Hostinném vyhrál vysoko 1:4, když proměnil všechny své šance a přitom podal velice nepřesvědčivý výkon.




Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Hostinné
Vedoucí mužstva Pavel Šmucer: Porážka až příliš krutá na to jak se zápas vyvíjel. Bez proměňování šancí se ale vyhrát nedá. Soupeři vyšel závěr utkání a nezbývá než mu gratulovat k vítězství.

SK Jičín B
Trenér Roman Mikolášek: Na to, že hrál první s druhým, to byl zápas nevalné úrovně. Po fotbalové stránce jsme odehráli nejhorší utkání jara, nebyli jsme schopni žádné kombinace a naše hra postrádala přesnost. Radost nám tak dělá pouze naše vysoké vítězství, na kterém má největší zásluhu Hejtmánek a brankář Mauer. Dobře utkání odřídila trojice rozhodčích.



Sestavy


TJ Tatran Hostinné
J. Horák [-] - D. Kracík [-] , M. Brož [-] (63. M. Filcsák [-] ) , D. Polák [-] (81. V. Valášek [-] ) , P. Šmucer [-] (55. Z. Pištora [-] ) , M. Jakoubek [-] , T. Valeš [-] , R. Polák [-] (89. P. Lorenz [-] ) , J. Slavík [-] , L. Kracík [-] , L. Horák [-]

SK Jičín B
L. Mauer [-] - J. Krykorka [-] , D. Malý [-] , D. Knížek [-] , J. Veg [-] - L. Janda [-] , M. Mészáros [-] , O. Hejtmánek [-] , M. Kirschner [-] - R. Pluhař [-] , P. Horáček [-] (69. J. Sajdl [-] )

ŽK: 63. P. Horáček , 65. J. Veg , 65. D. Knížek .
Hráči zápasu: L. Mauer , O. Hejtmánek , M. Mészáros .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Jehlička František - FILIP Miroslav, KLEČKA Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.