Lokáda neuvěřitelně rozstřílela Hlušice


Branky


0

Třetí Lokomotiva Hradec Králové hostila osmé Hlušice. Pokud si chtěla Lokáda udržet kontakt se vedoucím duem tabulky, tak potřebovala bezpodmínečně naplno bodovat. Šedesát velice spokojených diváků nakonec vidělo osm gólů, což se tak často v "B" třídě nestává.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase vstřelila Lokáda rovný půltucet!

Do první šance zápasu se dostal hostující Špaček, který z boku běžel sám na domácího gólmana Beránka, který ovšem zachoval chladnou hlavu a Špačka v jeho šanci vychytal. V 6.minutě napřáhl k ráně domácí Hůlka a jeho střela skončila za zády hostujícího gólmana Trejbala. Neuběhly ani dvě minuty a bylo to 2:0. Po samostatném úniku se prosadil kanonýr Zvolánek a potvrdil tak skvělou střeleckou jarní formu. Po této brance se hostující tým úplně rozsypal a na hřišti vládlo pouze jedno mužstvo. V 12.minutě se Denk uvolnil ve vápně a přesnou střelou potřetí překonal gólmana Trejbala. Ještě neuběhlo ani dvacet minut a domácí vedli 4:0. V 17.minutě se podruhé prosadil Hůlka. A to ještě pořád nebylo ze strany domácích vše. V 36.minutě tvrdě hlavičkuje Zvolánek, jeho střelu gólman vyráží k Šubrtovi, který ji hlavou hned vrátil do prázdné brány. Na konečných 6:0 v prvním poločase to uzavřel opět Šubrt v 43.minutě. Hororový první poločas pro hosty tak skončil půltuctem v Trejbalově bráně.

Druhý poločas se dohrával v poklidném tempu

Do druhého poločasu vstoupila obě mužstva s vědomím, že je hotovo a tempo hry připomínalo spíše hru starých pánů. Ale i v tomto tempu se v 58.minutě dokázal podruhé v zápase prosadit Zvolánek, když zcela bezpečně proměnil svůj únik. Domácí vedli už 7:0. V 62.minutě se do vápna hostí dostal Borovský, byl zfaulován a rozhodčí bez váhání odpískal pokutový kop. Míč si na bílý puntík postavil Karabinoš a penaltu bezpečně proměnil. Do konce zápasu už žádná branka nepadla, i když hosté k tomu měli také velice blizoučko. V poslední minutě se dostal do šance hostující Soumar, ale jeho střela skončila na tyči Beránkovi brány. Hlušicím se tak nepodařilo vstřelit ani ten čestný úspěch a z Hradce Králové si odvezly debakl 8:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Hradec Králové
Michal Sobotka: Na začátku utkání, hosté měli jednu šanci a tu neproměnili. Poté jsme dali rychle dvě branky a začali jsme hrát kombinační fotbal, a přidávali jsme jednu branku za druhou. A tím se zrodilo naše vysoké vítězství. Pochválit musíme správce hřiště za velmi pěkný trávník, a také musíme pochválit trojici rozhodčích v čele s p. Hlavsou za předvedený výborný výkon.

SK Čechie Hlušice
Vedoucí mužstva Jaromír Průcha: Na výborně připraveném hřišti se proti nám postavil výborný soupeř. První šanci zápasu jsme měli my, ale Špaček svůj nájezd neproměnil. Po té dal Hůlka úvodní branku utkání, vzápětí domácí dali druhou branku a bylo po utkání. Od té doby na hřišti existovalo jenom jedno mužstvo. Na utkání byli ještě výborní rozhodčí. Na toto utkání budeme chtít rychle zapomenout.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hlavsa Václav - KOUT Jaroslav, RYCHTÁR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.