Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

4.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokáda si s Rudníkem spravila chuť


Branky


0

Třetí Lokomotiva Hradec Králové hostila sedmý Rudník a na domácím hřišti patřila k velkému favoritovi zápasu. Rudník se v minulém kole prezentoval velice dobrou hrou, a i když do Hradce přijel oslaben o několik hráčů a s útočníkem v bráně, i tak se rozhodl neprodat svou kůži lacino. Malá divácká návštěva čtyřiceti diváků viděl krásné fotbalové představení domácího týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas poznamenala branka hned v úvodu

Za nepříliš vlídného počasí vstoupil do zápasu lépe hostující tým. Už v první minutě běžel hostující Hloušek sám na bránu, ale domácí gólman Beránek ho fantasticky vychytal. Přišla rychlá rozehrávka na Šubrta, který vysunul Zvolánka. Marek Zvolánek prostřelil gólmana hostí Čápa a poslal svůj tým do vedení 1:0. Takže hned v úvodu se projevilo staré známé pravidlo "Nedáš – Dostaneš". V 10.minutě se pro krásné akci hostujícího Knapa, trefil hlavou Prívara a bylo srovnáno na 1:1. V 30.minutě zahrával domácí Šubrt rohový kop. Jeho přesný centr neomylně našel hlavu Marka Zvolánka, který podruhé rozvlnil síť za zády gólmana Čápa. Do konce poločasu se už skóre nezměnilo a tak se šlo do kabin za těsného vedení Lokády 2:1.

Lokáda v druhém poločase přidala další dvě branky

V druhém poločase už domácí tým na hřišti dominoval. Hosté si vůbec nedokázali poradit s hrou domácího týmu, který využil každé jejich drobné chybičky k rychlému protiútoku a zakončení. V 52.minutě se dostal do úniku domácí Jirka Javůrek a s přehledem zakončil. Smutný gólman Čáp potřetí tahal míč ze své sítě a již začal tušit, že dnes to na body nebude. V 70.minutě dostala Lokáda výhodu přímého kopu ze strany. K míči se postavil Šubrt a nádhernou střelou zatočil míč na zadní tyč a domácí rázem vedli 4:0. Přes několik vynikajících gólových příležitostí domácího mužstva, se stav už nezměnil. Domácí tým tak zcela zaslouženě vyhrál 4:1, kdy konečné skóre mohlo být i o mnoho vyšší.




Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Hradec Králové
Hlavní pořadatel zápasu Michal Sobotka: Za deštivého počasí, ale na pěkném trávníku se hrálo ve svižném tempu. Na každé straně s několika příležitostí a tak do poločasu padly tři branky. Po změně stran jsme už byli lepším týmem a zaslouženě vyhráli. Pochvalu zaslouží celé mužstvo a obzvlášť Hráč Šubrt za body v zápase 1+2.

TJ Rudník
Asistent trenéra Pavel Cerman: V první minutě zápasu jsme mohli skórovat a místo toho jsme prohrávali. Ještě jsme dokázali vyrovnat, ale bohužel jsme po rohu neuhlídali domácího hráče a první poločas jsme prohráli 2:1, i když hra byla vyrovnaná. V druhém poločase už byl domácí tým lepší a zaslouženě vyhrál.



Sestavy


TJ Lokomotiva Hradec Králové
I. Beránek [-] - J. Schejbal [-] (66. O. Karabinoš [-] ) , M. Zvolánek [-] , M. Šubrt [-] (62. M. Borovský [-] ) , L. Svatoň [-] , D. Denk [-] , J. Javůrek [-] , D. Rosulek [-] , P. Bělonohý [-] , D. Vodák [-] , O. Matoušek [-]

TJ Rudník
D. Čáp [-] - J. Víšek [-] (68. M. Janoušek [-] ) , J. Vydra [-] , M. Zeman [-] (81. M. Kaňka [-] ) , M. Hloušek [-] (78. O. Putrovec [-] ) , P. Beláň [-] , M. Kučeravý [-] , T. Jebavý [-] (59. J. Parasič [-] ) , J. Prívara [-] , J. Štemberka [-] , P. Knap [-]

ŽK: 41. D. Denk , 80. L. Svatoň - 40. M. Zeman .
Hráči zápasu: M. Zvolánek , M. Šubrt , L. Svatoň - P. Knap .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Styblík Jaromír - OTAVA Marian, MEDLÍK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.