3:2p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:00

3.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malšovice braly druhý bod po penaltách


Branky


0

V královéhradeckém derby hostily třetí Malšovice první Lokomotivu Hradec Králové. Lokáda chtěla navázat na vítěznou šnůru a Malšovice chtěly urvat doma tři body. V průměrném utkání nakonec diváci viděli čtyři branky i penaltový rozstřel.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový první poločas nic neukázal

Oba týmy vstoupily do utkání aktivně se snahou hrát fotbal. Po úvodní čtvrthodině se domácí tým ujal vedení, když síť za zády gólmana Beránka rozvlnil domácí hráč Horký. Malšovice se sice ujaly vedení 1:0, ale předváděná hra obou týmu neměla parametry kandidátů na postup. V 25.minutě se hostům podařilo vyrovnat na 1:1, když si na centr zboku naskočil kanonýr Zvolánek a vyrovnávací brankou, překonal gólmana Špáse. Do konce prvmního poločasu si ještě oba týmy vytvořily náznaky nějakých šancí, ale bez gólového efektu. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

I v druhém poločase vyrovnaný gólový účet

 

Do druhého poločasu vstoupily lépe domácí Malšovice, které už v 48.minutě strhly vedení opět na svou stranu. Na 2:1 zvyšoval Dušánek. Jinak druhý poločas byl obrazem toho prvního. Hostům se hra opravdu nedařila a trenér Chlumecký občas nevěřícně kroutil hlavou, cože to ti jeho kluci dnes předvádí. Ale ani výkon domácího mužstva nebyl nijak excelentní a tak naděje na vyrovnání dlouho žila. Nakonec se opět potvrdilo pravidlo "NEDÁŠ-DOSTANEŠ", Když měl domácí tým gólovku na 3:1, ale nedal. V 87.minutě se po závaru odrazil míč k hostujícímu Denkovi a pro něj už bylo snadné srovnat na 2:2. Zápas tak dospěl k penaltovému rozstřelu.

 

 

Na penalty šťastnější domácí

 

V penaltovém rozstřelu se hráči hostí netrefili dvakrát a tak zůstal druhý pomocný bod v Malšovicích.

 

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malšovice
Trenér pan Bohumil Krucký: V průměrném utkání jsme nedokázali udržet těsné vítězství a tak jsme tři minuty před koncem ztratili 3 body. Malou náplastí je výhra na penalty.

TJ Lokomotiva Hradec Králové
Trenér pan Tomáš Chlumecký: Dnes jsme předvedli mizerný výkon. Remíza je pro nás šťastná. Vůbec nejsem spokojen s výkonem mužstva.



Sestavy


TJ Sokol Malšovice
O. Špás [-] - M. Luňák [-] , J. Horký [-] , Z. Rezek [-] , J. Jareš [-] , J. Brokeš [-] , O. Etflaiš [-] (21. R. Dušánek [-] ) , D. Ninger [-] , D. Krejčí [-] , R. Freiberg [-] , D. Svatoň [-]

TJ Lokomotiva Hradec Králové
I. Beránek [-] - M. Zvolánek [-] , M. Šubrt [-] , O. Karabinoš [-] (46. M. Borovský [-] ) , L. Svatoň [-] , D. Denk [-] , J. Javůrek [-] , D. Rosulek [-] , P. Bělonohý [-] (77. J. Schejbal [-] ) , D. Vodák [-] , O. Matoušek [-]

ŽK: 10. J. Brokeš , 21. M. Luňák , 56. J. Horký , 59. J. Jareš - 90. L. Svatoň .
Hráči zápasu: J. Horký , R. Dušánek - O. Matoušek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kout Jaroslav - BAČO Ondřej, JEHLIČKA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.