2:1
(1:0)
50. R. Frank
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

2.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V derby brala domácí Lokáda všechny body


Branky


0

V hradeckém derby se střetly dva týmy, které předvádějí pěkný fotbal. Stovka natěšených diváků očekávala vítězství domácího týmu. Ale to nebylo vůbec jisté, protože oba týmy v jarní premiéře vyhrály a oba chtěly ve vítězné vlně pokračovat. Nakonec se to potvrdilo a zápas byl dramatický až do konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se Lokáda ujala vedení

Oba týmy vstoupily do zápasu aktivně, ale postupem času byli hosté lepší a častěji měli míč na svých kopačkách. Domácím se nedařilo udržet balón a zbytečné chyby nahrávaly hostujícím hráčům. Domácím pomohla na koně hrubá chyba hostujícího stopera, který umožnil brejk dvou hráčů hradecké Lokády do otevřené obrany. V 31.minutě se dostali do úniku Šubrt se Zvolánkem. Prvně jmenovaný Šubrt ideálně uvolnil Zvolánka, pro kterého už nebylo problémem rozvlnit síť za zády gólmana Kekeláka a otevřít skóre zápasu. Lokáda se ujala vedení 1:0 a hlavně jí tato branka přinesla uklidnění. Až do konce poločasu byl domácí tým aktivnější, ale druhou branku se mu přidat nepodařilo. Do kabin tak šlo veseleji, s jednobrankovým vedením, domácí mužstvo.

Druhý poločas i zápas rozhodl svým druhým gólem Zvolánek

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté a byla na nich vidět snaha o zvrácení nepříznivého stavu. Jejich nápor slavil úspěch v 50.minutě, kdy Luboš Ponikelský dlouhým pasem uvolnil Franka a ten se z pravé strany dostal až před gólmana Beránka, kterému hezkou střelou nedal žádnou šanci. Předměřice vyrovnaly na 1:1 a očekával se jejich další tlak. Jenomže ten nepřicházel a po pěti minutách domácí opět vedli. Po rohovém kopu domácího mužstva vznikla ve vápně pořádná skrumáž, kdy hostující obránci nebyli schopni ukopnout míč do bezpečí. Toho využil všudybyl Zvolánek a svou druhou brankou poslal Lokádu opět do vedení. Poté měla ještě Lokomotiva další možnosti k navýšení skóre, ale obrana Předměřic s gólmanem Kekelákem, jí už skórovat nedovolila. A tak to bylo dramatické až do konce. Jenomže se neprosadili ani hráči Předměřic, takže domácí tým jednobrankový náskok uhájil a z hradeckého derby si odvezl všechny body.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Hradec Králové
Trenéř pan Tomáš Chlumecký: Za vítězství jsme moc rádi, protože jsme nastoupili bez čtyř hráčů základní sestavy. Naštěstí nám vypomohli kluci z béčka, za což jim moc děkuji. Hosté byli ze začátku lepší, ale nám se podařilo vstřelit první gól. Po vyrovnání v druhém poločase, jsme očekávali tlak Předměřic, ale ten nepřišel. V zápase jsme měli dost šancí rozhodnout ho už dřív, ale neproměnili jsme je a tak to bylo na vážkách až do konce.

TJ Slavoj Předměřice n. L.
Vedoucí mužstva pan Martin Pšenička: Do 30.minuty jsme byli opticky lepším týmem,ale hrubá chyba našeho stopera byla potrestána a domácí se tak ujali vedení 1:0. Po obdržené brance jsme nepochopitelně přestali hrát. Druhý poločas jsme začali aktivně a v 50.minutě díky brance Franka jsme vyrovnali. V 55.minutě opět po chybě obrany se dostali domácí do vedení. Moc mě mrzí, že jsme nenavázali na výkon z minulého kola, kde nás právě zdobila obrana.



Sestavy


TJ Lokomotiva Hradec Králové
I. Beránek [-] - M. Borovský [-] , M. Šubrt [-] (80. J. Pára [-] ) , O. Karabinoš [-] , M. Zvolánek [-] , D. Denk [-] , J. Javůrek [-] , D. Rosulek [-] , P. Bělonohý [-] , D. Vodák [-] , O. Matoušek [-]

TJ Slavoj Předměřice n. L.
M. Kekelák [-] - R. Frank [-] , J. Voborník [-] (80. P. Jiroušek [-] ) , Š. Pekáč [-] (81. J. Bouček [-] ) , O. Vyleťal [-] , M. Strakatý [-] , D. Lejp [-] , T. Ponikelský [-] (73. E. Bareš [-] ) , Š. Bezvoda [-] , L. Ponikelský [-] , A. Hronek [-]

ŽK: 32. M. Zvolánek , 40. J. Javůrek , 81. D. Vodák - 65. M. Strakatý .
Hráči zápasu: M. Zvolánek , O. Matoušek - L. Ponikelský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kudláček Milan - ŠLEZINGR Lukáš, HOFMAN Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.