J. Jareš 10. (p.)
J. Jareš 90.
2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2016 15:00

1.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malšovice jistily výhru v poslední minutě


Branky


10. J. Jareš (p.) , 90. J. Jareš
0

Malšovice si do jarní části tabulky připsaly třináct bodů. Hostující Hlušice si z podzimní části přinesly bodů dvanáct. Dalo se očekávat vyrovnané utkání, ale samozřejmě poprvé na přírodní trávě. Byl to zápas dvou rozdílných poločasů, který fotbalové krásy moc nepřinesl.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase padla branka pouze z penalty

Přírodní tráva dělala od začátku oběma mužstvům problémy a tak bylo pěkných akcí poskrovnu. Ale i tak si obě mužstva od začátku vytvářela šance. V první šanci se ocitnul hostující Špaček, ale v jeho sólu ho vychytal domácí gólman Špás. Poté dali domácí gól, ale ten neplatil pro ofsajd. O chvilku později selhal v sólovém nájezdu hostující Holman. V 10.minutě se dostal do vápna domácí Brokeš a hostující Strýhal ho nešikovně fauloval. Rozhodčí odpískal pokutový kop, který bezpečně proměnil Jareš. Domácí se ujali vedení 1:0 a až do konce poločasu byli lepším týmem. Od většího brankového přídělu zachránil hosty výborně chytající dorostenec Batelka. Do kabin tak radostněji šlo, s jednobrankovým vedením, domácí mužstvo.

Ani zlepšená hra hostí k bodovému zisku nevedla

Po malé bouřce v kabině, vstoupili hosté do druhého poločasu o hodně aktivněji. Tentokrát to byl domácí gólman, který musel vytáhnout pár pěkných zákroků a svým výkonem držel jednobrankový náskok pro svůj tým. Vychytal i druhé sólo hostujícího Holmana. Domácí hráli v obraně výborně a hodně útočných akcí hostů zneškodnili hned v zárodku. Snaha hostí o vyrovnání přišla vniveč a v závěru přišel do otevřené obrany druhý gól. Domácí Brokeš poslal obloučkem míč do vápna, kam si nabíhal Jareš, domácí bek i gólman. V těsném souboji byl u míče první Jareš a pod gólmanem Batelkou ho poslal do brány. V devadesáté minutě tak svým druhým gólem definitivně rozhodl zápas v prospěch svého týmu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malšovice
trenér pan Bohumil Krucký: Do zápasu jsme vstoupili aktivně. Nejdříve nám nebyla uznána branka pro ofsajd, ale poté jsme měli možnost kopat pokutový kop. Ten jsme proměnili a těsné vedení jsme uhájili do poločasu. Ve druhé půlce se hosté snažili vyrovnat, ale díky naši dobře pracující obraně se jim to nepovedlo. A tak konečné slovo měl Jirka Jareš a utkání definitivně rozhodl svým druhým gólem.

SK Čechie Hlušice
vedoucí mužstva pan Jaromír Průcha: První mistrovské utkání moc hezkých okamžiků nenabídlo. Když neproměníte tři samostatné nájezdy, nemůžete myslet na vítězství. Utkání by asi více slušela remíza, ale domácí branku vstřelili, sice z penalty, ale i ta se počítá. Druhá branka byla již do rozhozené obrany. Pochvalu zaslouží náš brankář Batelka, který nás hlavně v první půli několika výbornými zákroky podržel.



Sestavy


TJ Sokol Malšovice
O. Špás [-] - J. Brokeš [-] , Z. Papík [-] (85. J. Lukeš [-] ) , O. Etflaiš [-] , J. Jareš [-] , T. Valc [-] , D. Ninger [-] , R. Freiberg [-] , M. Luňák [-] , T. Franc [-] , Z. Libřický [-] (61. Z. Rezek [-] )

SK Čechie Hlušice
P. Batelka [-] - E. Pařízek [-] , M. Batelka [-] , J. Špaček [-] (78. D. Žilka [-] ) , M. Holman [-] , J. Šimůnek [-] , J. Soumar [-] , J. Batelka [-] , M. Šimůnek [-] , M. Strýhal [-] , M. Novotný [-]

ŽK: 9. J. Jareš , 9. M. Luňák , 22. T. Valc , 79. O. Etflaiš - 63. M. Šimůnek , 90. M. Strýhal .
Hráči zápasu: O. Špás , J. Jareš , J. Brokeš - P. Batelka , M. Holman .
Místo: Malšovice. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Říha Jiří - MLYNÁŘ Michal, HOFMAN Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.