Merklín doma těsně poráží Záhoří


Branky


0

Velice vyrovnaný zápas plný karetních trestů, který mířil do penaltového závěru rozhodl ve prospěch chybné rozhodnutí rozhodčího, který uznal branku domácích i přes signalizovaný ofsajd.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté jdou do vedení

První půlě odměnila diváka pohledným fotbalem s řadou šancí. První gólovku měl hostující Radek Jiránek, který přehazoval vyběhnutého brankaře domácích Štěpána Bacíka, ale branku netrefil. Na obou stranách spolehlivě zachytali gólmani Štěpán Bacík a záhořský Marek Zekucia a vyřešili spoustu nebezpečných situací.V 31. minutě do vedení hráče Záhoří poslal po rohovém kopu z pohotové dorážky Radek Jiránek. Do poločasu ještě Marek Zekucia kryl samostaný únik hráče domácích. Za stavu 0:1 byl první poločas ukončen.

Chyba rozhodčího

Druhý poločas zahájili domácí náporem a v 50. minutě zasloženě vyrovnali, z úhlu se prosadil přesnou a tvrdou střelou Radek Šobr. Po vyrovnávací brance se hra vyrovnala a šancí ubylo. Naši největší šanci, pěkný volej hostujícího Filipa Peloucha výtečně vyrazil gólman domácích Štěpán Bacík a protože z šancí Merklína se také nic neujalo spěl duel ke spravedlivé remíze. Ovšem po chybném rozhodnutí rozhodčího Petra Komance, který v 90. minutě pustil branku ze signalizovaného ofsajdu i přes protesty všech přítomných, se vítězem stal domácí Merklín. Autorem vítězné branky byl Zdeněk Regner. Konečný výsledek utkání byl 2:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Záhoří
Václav Kovář: V Merklíně se celý zápas hrál otevřený fotbal. Domácí měli mírnou převahu v poli, ale šancí byla spousta na obou stranách. V 90. minutě uznal přes zdvižený praporek gól z jasného ofsajdu. Domácí pořadatelé, kteří měli situaci před sebou si mysleli, že rozhodčí písknul konec a hlásili rozhlasem, že zápas skončil remízou a budou penalty. Přes protesty arogantní rozhodčí Komanec branku uznal a po zápase vznikla atmosféra, jako kdyby prohráli oba mančafty, protože z takového vítězství neměla většina hráčů Merklína žádnou radost



Počet diváků: 33. Rozhodčí: Komanec Petr - ANDERLE Jan (N), MAJORSZKÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.