Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 16:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dnešice popravily Spálené Poříčí


0

V zápase, kde by kde kdo očekával vyrovnaný průběh, nakonec vzešel jednoznačný vítěz a to díky druhé půli, ve které zářil kanonýr Dnešic Martin Schlehofer. Právě on byl mužem celého zápasu. Průběh celého utkání poznamenaly často až neuvěřitelné verdikty hlavního sudího.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyloučení z řad hostů

Domácí, posíleni několika hráči "A" mužstva, začali utkání s větší agresivitou a nasazením. Jejich snaha neústila v brankové příležitosti, ale přinesla brzkou možnost přesilové hry. Okopávaný útočník Dnešic, Dominik Kagánek, ve 23. minutě neudržel nervy na uzdě, oplácel a po zásluze byl vyloučen. Zanedlouho mohla být přesilovka využita, ale jeden z domácích útočníků v dobré pozici hlavou netrefil. A tak hosté trestali. Ve 39. minutě šel do ojedinělého brejku Martin Schlehofer, přehazoval brankáře Martina Prantnera a ten, bez možnosti jinak zabránit míči v cestě do prázdné branky, chytil balón do rukou mimo pokutové území. Vzápětí ovšem hluk z tábora domácích fanoušků nahradily rozpačité pohledy, protože sudí vytáhl pouze žlutou kartu. Dokonce se po chvíli z jejich středu ozvalo několik pokřiků na podporu dnešických. Role mstitele se chopil Stanislav Duspiva, který následný přímý volný kop ve 40. minutě umístil přesně k tyči Spáleného Poříčí. A za stavu 0:1 se odcházelo do kabin.

Poločas Martina Schlehofera

Pocit křivdy hosty nabudil k mimořádnému výkonu, nejvíce jejich útočníka Martina Schlehofera. Z obránců Spáleného Poříčí několikrát udělal komparzisty a po jeho onemanshow v prvních dvaceti minutách druhé půle konkrétně v 47. , 53. , 57. a 64. minutě, na ukazateli skóre svítil stav hrozivých 0 : 5 v prospěch Dnešic. V minutě 74. se podařilo domácím snížit. Jejich útočník Karel Fehierpataky se zapoměl v metrovém ofsajdu, tento přestupek signalizoval domácí pomezní rozhodčí, hlavní arbitr však nechal pokračovat ve hře a Karel Fehierpataky prostřelil dnešického brankáře Michala Klíra. Poslední slovo měl opět dnešický Martin Schlehofer, který se chtěl patrně na rozloučenou pozdravit s defenzivními hráči Spáleného Poříčí, všechny je s míčem u nohy obešel, včetně brankáře, a do prázdné branky v 89. minutě završil účet utkání na konečných 1 : 6 pro hosty.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Dnešice
Radek Bagoš: V čele s pozorným brankářem Klírem jsme poctivým bráněním domácí pustili pouze k minimu příležitostí. Současně Martin Schlehofer opět prokázal, že je na této úrovni téměř neudržitelný. Sudího komentovat nebudu. Jen doufám, že zápas neviděli děti.



Sestavy


TJ Sokol Spálené Poříčí B
M. Prantner [-] - J. Louda [-] , J. Novák [-] , L. Hroněk [-] , M. Krejčí [-] , P. Karlík [-] , D. Hulec [-] (64. K. Fehierpataky [-] ) , M. Krňoul [-] , T. Tofl [-] , O. Bláha [-] , M. Valenta [-] (64. R. Nolč [-] )

TJ Sokol Dnešice
M. Klír [-] - R. Bárta [-] (83. J. Suchý [-] ) , S. Duspiva [-] , R. Bagoš [-] , I. Frous [-] (78. J. Bláha [-] ) - M. Jeslínek [-] , L. Jeslínek [-] , V. Hora [-] - M. Schlehofer [-] , D. Kagánek [-] - D. Turek [-]

ŽK: 36. M. Krňoul , 39. M. Prantner , 61. L. Hroněk - 27. L. Jeslínek , 34. M. Jeslínek , 54. M. Schlehofer . ČK: 23. D. Kagánek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kulhánek Milan - KARAS Jakub (N), HULEC Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.