2:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Lukavice po obratu vítězí


Branky


0

Po vyrované první půli dovedli lukavičští obrátit vývoj utkání a svůj náskok již nepustit. Zápas to nebyl pro hosty vůbec jednoduchý, jelikož motivovaní domácí kypěli bojovností a nedali hostům nic zadarmo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dotahují ztrátu

Před skvělou domácí kulisou vlétly Dnešice do utkání a přitlačily Dolní Lukavici k jejímu pokutovému území. Náznaky šancí však ke změně skóre nevedly, a tak se trefil až domácí Václav Hora, který v 37. minutě dorazil střelu odraženou od břevna. Když poté dnešického útočníka Martina  Schlehofera skvěle vychytal lukavický brankář Karel Frančík a střela domácího Lukáše Jeslínka se mezi tři tyče nevešla, hosté trestali. Z hranice velkého vápna se trefil v 42. minutě Jiří Kroupa, ke kterému se předtím míč šťastně 2x odrazil. Poločas skončil za smírného stavu 1:1.

Důležitý náskok

Dolní Lukavice byla zpočátku druhé půle lepším týmem a svoji převahu přetavila v obrat v utkání. Nejdříve v 59. minutě skóroval po rohovém kopu hlavou Radek Kokoška a o 11 minut později v 70. minutě utkání nedůrazného domácího gólmana Michala Klíra přetlačil opět Jiří Kroupa. Dnešice vrhly všechny síly do útoku a šance střídala šanci. V jedné z nich střídající Karel Schlehofer, který málem přerazil břevno hostující branky, ale pak už jeho bratr Martin Schlehofer v 78. minutě sám před brankářem nezaváhal a snížil. Další vyložené příležitosti vychytal výborný lukavický gólman a Dolní Lukavice těsnou výhru 3:2 zuby nehty ubránila.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dnešice
Radek Bagoš: Nevzpomínám si, že bychom v nějakém utkání z poslední doby měli takový tlak. Dolní Lukavice ovšem se štěstím odolala a současně prokázala nespornou kvalitu v zakončení. Naopak naše nezkušené mužstvo v efektivitě pokulhává, což nás stálo body.

TJ Sokol Dolní Lukavice
Miroslav Rotenborn: Bylo to vyhrocené, tvrdé a těžké utkání. Domácí byli velice motivovaní. Náš brankář nám dnes vychytal body, o tom není sporu. Další okolnost, která naklonila vítězství na naši stranu byla lepši technika a zralost hráčů.



Sestavy


TJ Sokol Dnešice
M. Klír [-] - R. Bárta [-] , S. Duspiva [-] , R. Bagoš [-] , I. Frous [-] - M. Jeslínek [-] , L. Jeslínek [-] , V. Hora [-] - M. Schlehofer [-] , D. Kagánek [-] - D. Turek [-]

TJ Sokol Dolní Lukavice
K. Frančík [-] - M. Marics [-] , D. Bešta [-] , R. Kokoška [-] , J. Kroupa [-] , R. Tolar [-] - L. Vajai [-] , R. Kokoška [-] , D. Ščíslák [-] , M. Myslivec [-] - - V. Baumruk [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.