Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blovice podlehly Merklínu


Branky


0

Vyrovnané týmy ve vyrovnaném zápase. Obě mužstva ukázala svojí sílu a zatímco domácí spoléhali spíše na individuální výkony, tak kolektivní hra hostů se ukázala jako efektivnější a Merklín se mohl radovat z výhry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté jdou do vedení

Utkání začalo vyrovnaně. První branku utkání vstřelili hosté z Merklína. Po úniku po křídle se prosadil ve 13. minutě Daniel Tesárek. Domácí dovedli vyrovnat. Za Blovici se v 21. minutě prosadil Jan Veselovský. Odpověď hostů ale přišla velmi záhy. Centrovaný míč srazil v 22. minutě Jan Bláha hlavou k volnému Zdeňku Regnerovi a ten ve svých 48ti letech krásným halfvolejem vymetl šibenici domácí branky. O chvíli později vedli hosté už 3:1. Nedorozumění v obraně Blovic využil Daniel Tesárek a vstřelil svůj druhý gól v zápase. Domácí ještě do konce poločasu stihli snížit. V 34. minutě se po rohovém kopu trefil Mykhaylo Agapkin. Za stavu 2:3 skončil první poločas.

 

Merklín nedovolil Blovici vrátit se do zápasu

Do druhé půle měli lepší start domácí. Ti už ve 48. minutě vyrovnali na 3:3 po trefě Ondřeje Laibla. Poté se ale trefovali už jen hosté. V 56. minutě to už byli opět hosté, kteří se těšili z vedení. Po centru Václava Vopičky, který poslal balón přímu na Jana Bláhu. Ten poslal míč přímo pod břevno kasy domácího týmu. Definitivní rozhodnutí zápasu přišlo v 61. minutě. Na domácí branky vvyslal nechytatelnou křížnou ránu David Marek. Jeho ráně nechyběla přesnost a tak navýšil vedení hostů na 5:3. Na to už domácí nedovedli odpovědět a merklínští se dali pozor na to, aby hráče Blovic kontaktním gólem nepustili zpět do zápasu. Za konečného stavu 3:5 rozhodčí ukončil zápas.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Merklín B
Jan Bláha: Na obou stranách byli lepší útoky než obrany. Naši byli důraznější, šťastnější a měli také o něco více šancí než soupeř. Spoléhali jsme na kolektivní hru a to se ukázalo jako správná volba. Za soupeř zářilo především trio hráčů, z nichž nejvýraznější byl hráč číslo 11. Ten byl úžasně rychlý a šikovný.



Sestavy


TJ Sokol Blovice B
K. Červenka [-] - R. Komorous [-] , O. Laibl [-] , T. Matoušek [-] , J. Veselovský [-] , O. Šeba [-] , D. Lukáš [-] (62. M. Jílek [-] ) , A. Zdvořáček [-] , P. Kozák [-] , T. Feja [-] , M. Agapkin [-]

TJ Sokol Merklín B
Š. Bacík [-] - J. Bláha [-] , D. Tesárek [-] , T. Bešta [-] (75. V. Hettler [-] ) , Z. Regner [-] (46. V. Vopička [-] ) , S. Špirk [-] , D. Marek [-] , V. Tichota [-] , J. Brejcha [-] , P. Štádler [-] , S. Žižka [-]

Počet diváků: 55. Rozhodčí: Křen Jiří - ŠPAČEK Filip (N), ANDERLE Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.