2:3p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 14:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradec po penaltách vítězí


Branky


1

V souboji dvou silných týmů na hřišti Střížovic se mohlo stát opravdu cokoliv. Aktuálně vedoucí tým soutěže Hradec nakonec dovedl zvítězit v penaltách, čímž udělal další krok k zisku konečného prvenství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vyrovnávají

Zápas od začátku napovídal, že k vidění bude vyrovnaná podívaná. Tomu se tak dělo, zatímco hradečtí si tvořili více šancí ze hry, tak domácí mužstvo bylo nebezpečnější ze standartních situací, nebo centrů do vápna. A po jednom povedeném centru se dovedl prosadit již v 8. minutě domácí Vladimír Volf a poslal Střížovice do vedení. Domácí mohli několikrát navyšovat na 2:0, ale své šance nedovedli přeměnit na góly. A tak jako se říká: "Nedáš, dostaneš." , tak se i stalo. V 18. minutě byl hrdinou Hradce Matěj Douša, který vyrovnal na 1:1. I přes dvě branky v úvodních 20ti minutách, byl zbytek poločasu bez branek. Nuda to ale rozhodně nebyla. Hrálo se s maximálním nasazením na obou stranách s řadou šancí.

Domácí odpověděli na obrat hostů

Lepší start do první půle měli přeci jen hosté z Hradce. V 54. minutě dovršili obrat na 2:1 zásluhou Radka Lukáška. Domácí Střížovice se ale nenechaly rozhodit a trpělivě si počkaly na svojí příležitost. V 71. minutě se dostal do velice tvrdého zakončení z dálky domácí Michal Brejcha. Jeho střela ale měla i další vlastnost. Tou byla přesnost a tak i přes snahu hostujícího gólmana a kapitána Petra Kostě prošla vedle tyče za jeho záda. Za stavu 2:2 se utkání dohrálo a tak musely rozhodovat penalty. Pod větším tlakem byli hráči Hradce, kteří si chtějí přirozeně co nejdříve zajistit první místo v soutěži, k čemuž se hodí každý bod.

Rozhodnutí v 6. sérii

Obě družstva dovedla proměnit všech 5 pokutových kopů, tak přišla na řadu 6. série. Penaltu s pořadovým číslem 6 už domácí Střížovice narozdíl od Hradce nedovedly proměnit a tak se z vydřené výhry v důlěžitém a nesmírně obtížném zápase radovali hosté.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Střížovice
Roman Klíma: Byl to maximálně vyrovnaný zápas na obou stranách i s počtem šancí a podle toho, také rozhodl ten nejtěsnější možný rozdíl. Ke konci byli hosté přeci jen běhavější. Na nás je přeci jen vidět, že netrénujeme a síly na konci utkání pak chybí. Oproti minulému týdnu jsme se sešli a podali jsme dobrý výkon.




Sestavy


TJ Sokol Střížovice
O. Pelikán [-] - V. Běhálek [-] (89. J. Hrubý [-] ) , P. Šašek [-] , J. Šilhánek [-] , V. Hrubý ml. [-] - M. Brejcha [-] , R. Klíma [-] , M. Houdek [-] , V. Houdek [-] - V. Volf [-] - J. Volf [-]

SK Hradec 1946
P. Kosť [-] - M. Liebel [-] , M. Bečvář [-] - J. Šubrt [-] , R. Lukášek [-] , O. Lihm [-] , Š. Kundrata [-] , J. Hrdina st. [-] (80. R. Fisher [-] ) - M. Douša [-] , O. Kiss [-] , J. Ibehej [-] (80. J. Kaplan [-] )

ŽK: 42. V. Běhálek , 67. J. Volf .
Počet diváků: 44. Rozhodčí: Legát Zdeněk - KLIK Jiří, HOUDEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
30. 5. 2016 19:54
K utkani s tretim tymem tabulky jsme jeli opet v neuplne sestave,ale s odhodlanim ziskat nejmene dva body a tim potvrdit celkove prvni misto.
Zapas se nejdrive odehraval na tvrdem a nerovnem terenu,v druhem polocase po prutrzi na vode.Utkani bylo vyrovnane,uz to vypadalo na vitezstvi,ale souper vyrovnal neprijemnou strelou.
V penaltach jsme byli stoprocentni a ziskali bod navic.