Soběkury opět vítězí


Branky


29. J. Hanket , 30. M. Oberdörfer , 64. M. Fořt (p.) , 77. J. Hanket , 84. T. Vlach - 19. T. Karl , 55. V. Šlais
0

Soběkury pokračují v, oproti katastrofálnímu podzimu, povedeném jaru a po tomto důlěžitém domácím vítězství jsou na 12. příčce. Losiná drží 6. pozici v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrat domácích

Vstup do zápasu měli bezpochyby domácí. Již v 1. minutě domácí Michal Fořt utíká sám po levé straně na Jaroslava Gubiše, kterému dělá kličku, ale dostává se do velkého úhlu a již nestačí trefit prázdnou branku hostů. Další velkou šanci měli domácí již v 5. minutě samostatně postupující Jindřich Bešta na losinskou branku  místo přihrávky na zcela volného Jana Hajšmana volí střelu. Míč končí vedle levé tyče. I hosté dovedli zahrozit  a to v 10. minutě po rohu Vlastimila Šlaise střílel z bezprostřední blízkosti Lukáš Jánský. Míč končí vedle pravé tyče domácí kasy. Další šance hostů následovala hned vzápětí ve 12. minutě přímý kop Vlastimila Šlaise nedokázal dostat za záda domácího Petra Šestáka Tomáš Albl. Do třetice pro hosty diriguje další šanci ve 14. minutě Vlastimil Šlais. Míč z jeho kopačky končí na levé tyči soběkurské brány. Domácí mohli opět otevřít skóre v 15. minutě, když se po centru Jana Hanketa ocitl opět sám před brankářem Martin Oberdörfer, tentokrát ale vůbec nezakončil. Po autu z pravé strany v 17. minutě se míč dostává na Tomáše Karla, který si kličkou dělá místo a lobovanou střelou se trefuje pod břevno, čímž posílá Losinou do vedení. Po chybě hostujícího Filipa Mádra na levé straně před šestnáckou se do šance dostává Jan Hanket. Filip Mádr se snaží chybu napravit, bohužel s obránci selhává a domácí hráč uklízí míč k levé tyči. Stav je poté vyrovnaný 1:1. Domácí kapitán Lukáš Turek ve snaze odvrátit útok Losiné ve 27. minutě posílá velkou malou domů a míč končí jen centimetry vedle pravé tyče domácí brány. Ihned poté v 28. minutě po úniku domácích po levé straně přichází přihrávka na opačnou stranou, kde míč letí ke kopačkám Martina Oberdörfera, který se krásnou střelou trefuje a domácí vedou 2:1. Do konce poločasu se hra přelévá mezi oběma brankami. Obě mužstva si vypracovala několik šancí, bohužel bez brankového vyjádření. Domácí zastavuje nepřesnost v zakončení, hosty vždy zastavuje praporek rozhodčího.

 

 

 

Domácí rozhodli

Vstup do druhé půle měli opět lepší domácí, kteří byli aktivnější. V 48. minutě hlavička domácího Michala Fořta končí vedle losinské branky. Hosté na tuto šanci odpověděli v zápětí. Ve 49. minutě po rozehrání rohu z pravé strany končí míč z nohy Davida Matulky na domácím břevnu.  Další šanci přidali domácí v 50. minutě, když střela Jana Hajšmana přeletěla vysoko nad gubišovu branku. V 54. minutě se domácím daří zastavit útok Losiné po chybě Michala Šípa na brankové čáře až po faulu Lukáše Bedenka v pokutovém území. Míč si bere Vlastimil Šlais a jeho střelu z penaltového bodu domácí brankář vyráží. Ke smůle domácích však míč letí opět k Vlastovi, který ho uklízí k tyči. Domácí mohli odpovědět již v 55. minutě, ale Martin Oberdörfer těsně míjí levou tyč po rychle rozehraném autu. V 62. minutě rozhodčí pouští faul na hostujícího Tomáše Karla v pokutovém území domácích. Hra pokračuje a míč rychle putuje na druhou stranu. V pokutovém území Losiné se již faul píská a kope se penalta. Domácí kanonýr Michal Fořt se nemýlí a posílá domácí do vedení 3:2. V 82. minutě si losinská obrana s gólmanem Jaroslavem Gubišem dává přednost do té míry, že se k míči dostává po centru z lajny od rychle unikajícího Tomáše Vlacha domácí Jan Hanket a bez problémů míč uklízí do brány hostů. V 84. minutě je zmar Losiné dokonán, když poslal do vápna hostí načechraný balón Jan Hajšman, na který si skvěle naběhl Tomáš Vlach, předvedl krásné zpracování kolem gólmana a do prázdné branky čímž pečetil výsledek na 5:2.

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Soběkury
Radek Duchek: V tomhle utkání jsme byli převážně lepším týmem a zaslouženě vyhráli. Konečně jsme se odlepili ode dna tabulky a naše hra je čím dál lepší a konečně i občas koukatelná.

TJ Sokol Losiná B
František Karl: Domácí byli tentokráte nad síly Losiné. V prvním poločase byla hra přibližně vyrovnaná, v tom druhém již měli domácí jasnou převahu, kterou dokázali i brankově vyjádřit.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: Langmajer Lukáš - TUREK Jiří (N), ROCH Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.