2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

8.0

Jídlo

--

Hrací plocha

9.0

Zázemí

--

Hradec poráží Chotěšov


Branky


1

Hradec dělá vše pro to, aby zůstal až do konce sezóny na první přičče a důlěžitý krok k tomu udělal právě v tomto zápase, kde porazil silný a mladý Chotěšov. V utkání, které mnoho branek nenabídlo sice skóroval "pouze" dvakrát, ale díky čistému kontu brankáře Petra Kostě získal na domácím hřišti 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šťastné vedení

Zápas byl od počátku velice vyrovnaný a plný šancí na obou stranách. Přesně v takovýchto zápasech se mohou gólmani napno předvést a tak také činili. Díky tomu k vidění příliš branek nebylo. První branka padla až v 35. minutě, když se s notnou dávkou štěstí prosadil domácí Matěj Douša. Z prvního poločasu si oba týmy odnesly celkem 3 žluté karty a domácí mužstvo vedení 1:0.

Oslabení hostů

Hostující Chotěšov byl Hradci důstojným soupeřem a s nepříznivým stavem byl ochotný něco udělat. V 67. minutě dostal hostující Lukáš Calta druhou žlutou kartu v utkánía následně červenou a pro hosty bylo zle. Ale ani to hosty nezlomilo a byli odhodláni bojovat s favoritem až do konce. Domácímu Hradci se povedlo vyrovnat až v závěru, když se v 84. minutě trefil Radek Lukášek. Domácí měli průchod obranou hostů v té době velim zjednodušený, jelikož se všichni hráči hostů snažili zapojit do dobývání branky domácích a v obraně velmi riskovali. Zápas skonšil za stavu 2:0 a pro domácí byl tento zápas velmi těžký a důležitý krok za titulem.



Ohlasy k zápasu



TJ Chotěšov B
Miroslav Mužík: Ve stínu napínavého souboje Áčka o jistotu postupu jsme odjeli bojovat na hřiště vedoucího týmu soutěže, který už také pomalu chystá oslavy. Myslím, že jsme odehráli důstojnou partii, hráli jsme vyrovnaný zápas s velkým množstvím šancí. Muži zápasu byli gólmani obou mužstev, kteří podali výborný výkon.



Počet diváků: 85. Rozhodčí: Pašek Milan - FIŠER František (N), GARDAŠ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
24. 5. 2016 18:58
trener Hradce mira Marko

K utkani jsme nastoupili bez zraneneho strelce Ibeheje,ale s vedomim sily soupere,kde zkuseni hraci Bednar,Brabec,Honig a Durkos predavaji zkusenosti mladym hracum.
V nekterych fazich zapasu byl souper i lepsi,ae kdyz bylo treba tak hraci zabrali a vybojovali standartni situace a z jedne jsme vstrelili vedouci gol.
Bohuzel dalsi dve standartky a to penalty jsme nepromenili.Nejdrive tradicni exekutor Kiss a pote Dousa.I presto jsme si vytvorili dalsi sance,kdy se Kundrata proklickoval do vapna,ale po dalsiim kontaktu soupere neupadl,ustal situaci a pripravvil druhy gol
Zaver byl trochu nervozni,ale dohralo se bez zbytecnych karet a vyloucenich.
Bylo to jako vzdy vydrene vitezstvi-na Hradec se chce kazdy vytahnout.