3:2p.
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dnešice přidaly těsnou domácí výhru


Branky


0

V souboji týmů ze spodní části tabulky se hrál velice vyrovnaný fotbal. Domácí se prezentovali velkým nasazením a bojovností zatímco přednosti hostů byli v lepší kombinaci. Po naprosto vyrovnaném průběhu mířil zápas za nerozhodného stavu do penaltového rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácích

Dnešice začaly na domácím hřišti důležité utkání lépe a byly po zásluze odměněny vedoucí brankou, když hostující obraně v 11. minutě unikl Martin Schlehofer a z ostrého úhlu prostřelil gólmana Záhoří Marka Zekuciu. Vzápětí však bylo ve 13. minutě srovnáno. Obránce a kapitán domácích Ivan Frouz nepřesnou přihrávkou nabídl hostům brejk a ten nadvakrát využil Michal Gaži, když unikal sám na brankáře domácích Michala Klíra. Dnešice vyrovnání výrazněji nepřibrzdilo, avšak jejich kombinaci značně komplikoval těžký terén. Přesto se aktivní Martin Schlehofer dostal do dalších dvou samostatných úniků, ale na hostujícího brankáře si nepřišel. Skóre se tak měnilo až těsně před poločasovým hvizdem v 45. minutě, kdy se dorážkou vyraženého míče gólmanem hostů prosadil dnešický útočník Dominik Kagánek. Tomuto gólu předcházelo nedorozumění hostů, kteří pro domnělý ofsajd přestali hrát a pustili domácí do zakončení. Hráči se rozešli do šaten za stavu 2:1.

Hosté vyrovnali

Ve druhé půli tempo hry značně opadlo a ani jedno z mužstev příliš fotbalového nenabídlo. V 70. minutě se k hostům přiklonilo štěstí. Obránce Dnešic Jan Suchý odvracel rohový kop, svým odkopem trefil nohu hostujícího Filipa Peloucha stojícího v závaru před bránou a od ní míč putoval za záda bezmocného brankáře Michala Klíra. Nerozhodný stav vydržel až do závěrečného hvizdu navíc bez vyložených šancí, a tak se šlo za zaslouženě nerozhodného stavu 2:2 na penalty. 

Domácí vítězí

Zpočátku měli v penaltách navrch hosté, kteří několikrát kopali na vítězství, ale nedovedli udržet nervy na uzdě a po 8. sérii pokutových kopů odešli hosté poraženi. Domácí se mohli těšit z penaltového úspěchu v poměru 5:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dnešice
Radek Bagoš: Na těžkém terénu se nám nedařila kombinace a neproměnili jsme šance, které jsme si pracně vytvořili. Bonusový bod z penaltového dramatu nás ovšem velmi těší.

TJ Záhoří
Václav Kovář: V souboji týmů ze spodní části tabulky se hrál od začátku vyrovnaný fotbal. Domácí hráli bojovný a důrazný fotbal, naše mužstvo lépe kombinovalo a mělo v poli mírnou převahu.



Sestavy


TJ Sokol Dnešice
M. Klír [-] - L. Jeslínek [-] (71. R. Bárta [-] ) , I. Frous [-] , J. Cader [-] , J. Suchý [-] (77. D. Schuster [-] ) - J. Bláha [-] , D. Turek [-] , M. Jeslínek [-] - D. Kagánek [-] - R. Bagoš [-] , M. Schlehofer [-] (60. K. Schlehofer [-] )

TJ Záhoří
M. Zekucia [-] - V. Kovář [-] (58. J. Kodýdek [-] ) , A. Raška [-] , M. Gaži [-] , J. Kovář [-] , J. Prokopius [-] , P. Cihelna [-] (46. K. Hora [-] ) , M. Zekucia [-] , M. Šlouf [-] , F. Pelouch [-] , K. Presl [-]

ŽK: 25. M. Šlouf , 29. P. Cihelna , 77. K. Presl .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: Bureš Jiří - VOKÁČ Petr (N), MAJORSZKÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.