4:3
(4:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 16:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spálené Poříčí získalo cenný skalp Chotěšova


Branky


12. M. Krňoul , 18. J. Louda , 31. M. Krňoul , 35. L. Hroněk - 11. V. Bednář , 62. L. Calta , 83. N. Vávrovec (p.)
0

V zápase, kdy i přes řadu jarních zaváhání byl Chotěšov favoritem, dovedli uspět domácí a hosté si přidali další překvapivou ztrátu, díky které se propadli až na 5. místo soutěže. Domácí v tomto zápase těžili především z posil z A týmu a náskoku z první půle, která jim přinesla všechny čtyři branky. Chotěšov měl nevýhodu nízkého počtu hráčů, když přijel do Poříčí jen s 11ti hráči. Náskok si dovedli až do konce zápasu udržet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodující náskok

Úvod zápasu byl naprosto vyrovnaný. Možná o trochu aktivnější hosté se zásluhou Viléma Bednáře v 11. minutě se ujali vedení. Jakoby však hosté po úvodní brance přestali hrát a už v 12. minutě vyrovnal domácí Martin Krňoul. Obrat domácích dokonal v 18. minutě domácí Jiří Louda a skóre zápasu bylo 2:1. V 31. minutě vedli domácí už v 3:1, když se trefil opět Martin Krňoul. S hráči Chotěšova to nevypadalo vůbec dobře a ještě do konce prvního poločasu navýšili domácí své vedení na 4:1 a to gólem z 35. minuty, jehož autorem byl Lukáš Hroněk. Hosté se poté probrali a do hry přidali větší důraz a rychlost, díky čemuž začali vyhrávat souboje a do konce poločasu nabyli ztracené sebevědomí. Poločas skončil k radosti domácích fanoušků 4:1.

Tlak hostů

Druhá půle byla pro hosty jednoznačnou zálěžitostí. Téměř celý poločas uzamkli domácí Poříčí na vlastní půlce a snažili se ze všechy sil dorovnat tříbrankové manko z prvního poločasu. První snížení přinesla snaha hostů v 62. minutě zásluhou Lukáše Calty, který vstřelil výstavní branku. Kontaktní branku vstřelili hosté až v 83. minutě z pokutového kopu, jehož exekutorem byl Norbert Vávrovec. Za stavu 4:3 se domácí strachovali o svůj náskok až do poslední minutky. Poslední událostí zápasu byl trestný kop v podání hostů z 18ti metrů. Míč skončil těsně vedle tyče branky hostů a poté už zněla jen píšťalka rozhodčího, která přiřkla domácím 3 body za výhru 4:3.



Ohlasy k zápasu



TJ Chotěšov B
Miroslav Mužík: Spálené Poříčí není patrně nijak zajímavá destinace, to je patrně vysvětlení některých neúčastí, které způsobily to, že jsme jeli na zápas v 11 lidech. Tito borci však chtěli i sami sobě napravit dojem z minulého zápasu. Dnešní soupeř, notně posílený hráči z A týmu, budil už při rozcvičování respekt hlavně počtem hráčů, šíří kádru. I když jsme nakonec odjížděli bez bodů, rozhodně ne se sklopenou hlavou. Za druhý poločas kluci zaslouží pochvalu, pokud jim takový přístup vydrží, věřím, že se nám nešťastná série porážek podaří otočit do pozitivnějších výsledků. Je nutno také vyzdvihnout výkon rozhodčí Heleny Šálkové. Z její strany to byl super výkon, který pomohl k celkovému výbornému dojmu ze zápasu. Myslím, že by se ní měli, jako na instruktáž, přijet občas podívat i její starší kolegové.



Sestavy


TJ Sokol Spálené Poříčí B
V. Hulec [-] - D. Hulec [-] , L. Hroněk [-] , J. Pelc [-] , T. Tofl [-] , J. Louda [-] , M. Krňoul [-] (71. V. Janoušek [-] ) , M. Krejčí [-] , R. Bořík [-] , O. Bláha [-] (46. F. Brudna [-] ) , M. Bláha [-] (57. R. Nolč [-] )

TJ Chotěšov B
J. Weiss [-] - P. Eret [-] , T. Brabec [-] , P. Milička [-] - L. Vebr [-] , A. Kavka [-] , N. Vávrovec [-] , L. Calta [-] - V. Bednář [-] , L. Ondruš [-] - Z. Hönig [-]

Počet diváků: 55. Rozhodčí: Šálková Helena - KANTA Jakub (N), KALISTA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.