Zdemyslice doma podlehly Hradci


Branky


36. V. Hejl (p.) - 40. J. Ibehej , 42. M. Bečvář
0

Duel prvních dvou týmů soutěže nás rozhodně nenechával klidnými. Hradec, který přežimoval na 2. místě právě pod Zdemyslicemi a v průběhu jara dostal sám na první příčku a touto výhrou na půdě Zdemyslic si upevnil své vedení a nyní se těší z náskoku 7mi bodů. Zápasů je před námi ještě dostatek a nic není rozhodnuto. Nezapomeňte ohodnotit zápas a využijte možnosti přidávat fotky či videa.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí přichází o vedení

Celý zápas začal velice vyrovnaně. Hosté si postupně vypracovávali převahu a drželi častěji míč, zatímco hosté hrozili především po levé straně svými rychlými protiútoky. Ve 36. minutě bylo ale vše jinak. Hostující Michal Bečvář ve vlastním vápně bránil míč směřující do autu a po faulu domácího útočníka odpískal rozhodčí penaltu ve prospěch domácíh i přes protesty hostů z Hradce. Domácí Václav Hejl pokutový kop s přehledem proměnil a poslal Zdemyslice do vedení 1:0. Domácí se z vedení nemohli radovat dlouho. Pravidelný střelec hradeckých Jakub Ibehej po individuální střele vyrovnal na 1:1. Už ve 42. minutě bylo pro domácí ještě hůř. Obránce Hradce Michal Bečvář se vydal uspokojit své útočné touhy a poté, co se dostal k vápnu, jeho střela mezi nohy gólmana domácích Ondřeje Kropíka skončila gólem. Po obratu ve skóre skončil poločas 1:2.

Hradec dovedl utkání do vítězného konce

Hradečtí chtěli druhý pločas zvládnout především po taktické stránce. Cíl byl jednoduchý. Držet míč a vyvarovat se chyb, které by měly za následek ohrožení kasy. Namotivovaní hráči hostů poslechli trenéra do posledního slova a po skvělých individuálních výkonech spolu s příkladnou týmovou hrou udrželi vedení, díky čemuž šlágr jara pro ně skončil vítězně 2:1.



Ohlasy k zápasu



SK Hradec 1946
Miroslav Marko: Do Zdemyslic jsme dorazili s co nejsilnější možnou sestavou. Musím pochválit za tento zápas celé mužstvo za velmi disciplinovaný výkon a potvrzení dobré formy všech hráčů.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Štěpánovský Michal - LANGMAJER Ladislav, DOMANICKÝ Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.