Křižanov B porazil Radešínku B a vykřesal naději


Branky


0

Jestliže v nedělním zápase Sněžné nebude bodovat se Strážkem, tak se Křižanov B zachrání v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Křižanov B vstřelil jednu branku

Pro domácí zápas o naději, pro hosty udělání si žízně na závěr další vyrovnané soutěže. Křižanovští nutně potřebovali vyhrát a na jejich kopačkách byla od úvodních minut patrná nervozita, pramenící z důležitosti utkání, kombinovaná s tím, že svůj osud v soutěži už nemají ve svých rukou. Naopak na hostech byla od úvodu patrná pohoda, nikam se nehnali a nebáli se kombinovat na své polovině hřiště. Postupem času se k převzetí iniciativy protrápili domácí a začal jejich festival zahozených šancí. První nebezpečnou situaci měla na svědomí dvojice posil z A-týmu. A. Burian našel obloučkem nabíhajícího D. Nobichta, který ale z dobré pozice uvnitř velkého vápna vyslal pouze nedůraznou střelu. V dalších šancích se neprosadil nejprve M. Vítek a svůj nájezd z pravé strany nezakončil gólem ani aktivní A. Burian, který pouze nastřelil hostujícího brankáře. Svoji šanci proměnil tento hráč až ve 34. minutě, když míč po centru od J. Stupky poslal z voleje k levé tyči hostující branky. Na konci poločasu se po rohovém kopu mohl prosadit M. Vítek. Jeho hlavička ale skončila těsně vedle.

Hosté měli v prvním poločase jednu velkou gólovou příležitost, kdy po špatně rozehraném rohovém kopu domácích a následném rychlém brejku postupoval hostující útočník sám na brankáře M. Homolu. Domácí brankář však svůj tým podržel a hosté z této šance vytěžili pouze rohový kop.

 

 

Domácí výhrou uchovali naději na záchranu

Ve druhé půli se obraz hry nezměnil. V 53. minutě po rychlém akci našel z pravé strany centrující A. Burian na penaltě naběhnutého útočného kolegu M. Vítka a ten obloučkem překonal M. Petra podruhé. Domácí měli i další šance. A. Burian nastřeli břevno a ani M. Vítek svoji druhou nebezpečnou hlavičku mezi tři tyče nenasměroval. Domácí ale zápas už nepustili a u piva po zápase mohli s napětím očekávat nedělní výsledek ze Sněžného.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov B
Petr Hladík: Zejména v úvodu zápasu jsme hráli velmi nervózně a každou neproměněnou šancí se tato nervozita (u mě určitě) ještě stupňovala. Naštěstí jsme alespoň jednu šanci proměnili a v jediné vyložené šanci hostí nás podržel M.Homola. Věřím, že ve střelecké pohodě hrající mužstvo by dnes vyhrálo v klidu daleko větším rozdílem. Z mého pohledu utrápená, ale zasloužená výhra.

FK TJ Radešínská Svratka B
Pavel Sáblík:



Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠTEFKA Stanislav - PÓL Aleš (N), HEJTMÁNEK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.