Jívoví potvrdilo výhrou první místo v tabulce


Branky


0

Jívoví třemi body rozhodlo, že se stalo vítězem III. třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Santus v první půli dvakrát skóroval

Jívoví přijelo do Měřína velmi namotivované, jelikož vědělo, že jedině výhra je udrží v čele soutěže. Santusáci nechtěli nic ponechat náhodě a hned od prvních minut svého soupeře doslova zavřeli v jeho obranném prostoru. Defenziva Měřína však zdatně odolávala v čele s výborně chytajícím Hladíkem. Zuby si na něm vylámali postupně snad všichni hráči Jívoví, prvním kdo tuto smůlu prolomil byl ve 21. minutě jívovský matador Miloš Šoukal, který zachoval chladnou hlavu a ve skrumáži před brankou s přehledem přehodil gólmana a připsal si tak již třetí branku za poslední dvě utkání. Nejvíce příležitostí ke skórování měl hostující kapitán Miroslav Koukola, který nejdříve po individuální akci a prostrčení od Horkého z hranice malého vápna napálil balón do břevna. Po té šel dvakrát sám na Hladíka. V prvním případě orazítkoval levou tyč, v tom druhém zamířil těsně vedle. Chvíli na to se za velkým vápnem opřel do balónu mladší z bratrů Koukolových - Jakub a nádhernou střelu poslal však pouze do spojnice. Tlak Santusu pokračoval a v krátkém sledu brankář Hladík perfektními zákroky zlikvidoval dvě vyložené šance Holubáře. Ve 40. minutě obrana Měřína opět nechala unikat samotného hráče na bránu, tentokrát Romana Havlíčka a ten už se nemýlil, nabídnutou šanci využil a před přestávkou navýšil náskok svého týmu.

Domácí stačili alespoň snížit

Do druhého poločasu domácí prostřídali a jejich hra se znatelně oživila a především vyrovnala, šance se objevovaly na obou stranách a Jívoví tak zdaleka ještě nemělo nic jisté. V 55. minutě měl hostující trenér František Uhlíř šťastnou ruku při střídání. Poslal na hřiště Havelku, který po pár minutách po narážečce s Lázničkou z rohu vápna přihrál osamocenému Holubářovi, ten nepohrdl a zvýšil na - 3:0. V 64. minutě se skóre měnilo znovu. Opět po trase Láznička - Havelka, ten už však nikomu nepřihrával a s pomocí pravé tyče dostal míč za záda Hladíka sám. Jívoví se pak jakoby uchlácholilo příznivým výsledkem a to byla voda na mlýn měřínskému útoku. Nejdříve zazvonila tyč i na hostující bráně a v 67. minutě se po krásné akci uvolnil David Horák a z hranice vápna nedal Štrynclovi šanci. Měřín se opravdu probudil a byl to on, kdo měl v tu chvíli navrch. V 82. minutě zahrávali jívovští rohový kop. Míč se odrazil do středu pole k osamocenému Františku Panáčkovi a ten ve "sprintovém" a hlavně silovém souboji jeden na jednoho přetlačil jívovského stopera Macha a sám tváří v tvář Štrynclovi zkušeně snížil na - 2:4 a za cenu žluté karty dal divákům na obdiv své tělo svlečením dresu. Stejným výsledkem zápas i skončil a Santus tak mohl slavit titul.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín B
Martin Blažek:

FC Santus Jívoví
Vít Havelka: Do utkání jsme vtrhli s jasným cílem vybojovat první místo, ale totálně jsme selhávali v koncovce, tři tyče a nespočet zahozených gólovek - kdyby to po půlce bylo 8:0, nemohl by se nikdo divit (a to nepřeháním). Naštěstí jsme alespoň něco z toho proměnili a až na podceněný závěr, kdy jsme dostali dva zbytečné góly, jsme předvedli bojovný výkon. Přístup soupeře byl také výborný a utkání tak probíhalo v naprostém klidu a dokonce nám borci z Měřína při odchodu i tleskali. Díky všem za celou sezonu... no a jdem to jaksepatří zapít! Na podzim v přeboru! Mladá štika se loučí.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŽILKA Jan - BAČÁK Petr (N), LÁZNIČKA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.