Jívoví otočilo ve druhé půli derby na svoji stranu


Branky


0

V derby utkání se nakonec prosadil favorit zápasu, který vyhrál těsně 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Santus vedl, hosté udeřili před přestávkou

Derby v Jívoví mělo velký náboj, krásně připravené hřiště a hodně natěšených fanoušků. Na začátku utkání byl k  vidění ze strany domácích kombinační fotbal, hosté odpovídali dlouhými odkopy na A. Buriana. V 11. minutě se k první velké příležitosti dostal domácí Jindřich Horký, ovšem z dvaceti metrů trefil jen tyč. O několik minut později se dostali ke slovu hosté, konkrétně A. Burian, jenže jeho střelu i dorážku z malého vápna domácí brankář Mi. Štryncl bravurně zneškodnil. Skóre se poprvé měnilo v 25. minutě, Jindřich Horký našel před hostující brankou samotného Miloše Šoukala, ten krásně zpracovat míč a do protipohybu nedal hostujícímu brankáři šanci. Ve 37. minutě hosté vyrovnali po centru A. Buriana, který našel Tomáše Plocka  bylo srovnáno. Hosté otočili poločasový výsledek ještě do přestávky. Po rohovém kopu se ve skrumáži nejlépe zorientoval Václav Malinský a hosté vedli -2:1.

Jívoví dokonalo obrat v utkání

Do druhého poločasu nastoupili domácí s odhodláním utkání otočit. To se začalo dařit hned ve 47. minutě, kdy Jindřich Horký poslal míč před branku hostí a tam se znovu prosadil Miloš Šoukal. Netrvalo dlouho a v 60. minutě se znovu prosadil Jindřich Horký, krásnou gólovou přihrávkou našel Zdeňka Holubáře. Domácí tak otočili během 15. minut výsledek na svojí stranu. Za zmínku určitě stojí výkon Tomáše Plocka, jeden gól dal a trefil ještě břevno. Hosté měli ještě dvě příležitosti z trestného kopu, ale srovnat už se jím nepovedlo.



Ohlasy k zápasu


FC Santus Jívoví
František Uhlíř: Na krásně připraveném trávníku a před velkou diváckou návštěvou proběhlo pro nás největší derby sezony, a to proti Křižanovu. Derby mělo vše co má fotbal mít, hodně branek, emoce, zvraty. Všichni jsme moc spokojení, že jsme utkání zvládli a ještě můžeme bojovat o vytoužené první místo. Kdyby Křižanov nastupoval pravidelně v takové sestavě, nemusel by bojovat o záchranu a určitě by si třeba na domácím hřišti poradil s týmem Rovečného. U nás rozhodně patřil k nejlepším mužstvům na jaře. Proto děkujeme všem našim hráčům a hlavně M. Šoukalovi, že nám v posledních dvou utkáních pomohl za zraněné hráče.

SK FC Křižanov B
Petr Hladík: Bylo to derby se vším všudy: velkým nasazením, zvraty ve skóre, početnou diváckou kulisou, nervozitou, emocemi, dobrými výkony jednotlivců i celkovou úrovní zápasu. Myslím si, že o výsledku rozhodla větší efektivita domácích a utkání by slušela remíza. Na straně domácích bych vyzdvihl individuální výkon J. Horkého, který svým spoluhráčům připravil ve druhé půli oba góly. My jsme i s přispěním kluků z Áčka podali velmi dobrý výkon a byli jsme domácím rovnocenným soupeřem. Bohužel jsme neproměnili své šance, a proto odjíždíme s prázdnou. Chtěl bych vyzdvihnout výkon dorostence T. Plocka, který toto těžké utkání zvládl s velkým přehledem. Jen je škoda, že ve druhé půli poslal svoji střelu pouze do břevna a nepřidal tak svůj druhý gól v utkání. Pokud jej bude fotbal i nadále bavit a bude na sobě pracovat, má potenciál na to, aby z něj „vyrostl“ velmi dobrý fotbalista.



Počet diváků: 155. Rozhodčí: TEPLÝ Radek - SMEJKAL Vojtěch, LÁZNIČKA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.