Strážek rozstřílel první Hamry B


Branky


0

Sedm branek nastřílel prvnímu celku tabulky z Hamrů B, Strážek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strážek vedl o dvě branky a dohrával o deseti

První poločas začal mírným tlakem domácích borců. Vyložená šance přišla v 15. minutě, domácí záložník Tomáš Polák vyslal do úniku kapitána Cimbálníka, který v jasné šanci trefil jen brankáře Martause. Cimbálník však ve 22. minutě svoji chybu napravil, nejlépe se dokázal zorientovat ve zmatku před brankou Hamrů a svým důrazem hlavičkoval do prázdné branky - 1:0. Do poločasu se podařilo Strážku přidat ještě dva góly, hosté z Hamrů jen jeden, a tak se šlo do kabin za stavu 3:1. Průběh utkání velmi ovlivnila i v 41. minutě červená karta domácího záložníka Martina Christiana, který za oplácení musel jít předčasně do sprch.

 

 

 

Libor Šebek vstřelil hattrick

Strážek udělal o poločasu pár změn v sestavě. Ta nejhlavnější byla určitě příchod do útoku domácího kanonýra Libora Šebka. Tomu stačili jen tři minuty na to, aby si krásně zaběhl za obranu hostů a v úniku sám na brankáře si poradil jako správný střelec a zvýšil tak na - 4:1 . O kousek později v 54. minutě proběhla předchozí gólová akce jak z kopíráku. Šebek si znovu krásně zaběhl za obranu a sám před brankářem opět bezpečně zakončil - 5:1 . Strážek tak i v deseti hráčích navyšoval své skóre a nedovolil tak hostům zdramatizovat tento zápas. O snížení se přece jenom po hezké akci Hamrů postaral v 80. min. Martin Fila 5:2 . Jenže už bylo pozdě na případný obrat. Domácí hráči přidali navíc další dva góly, v 85. minutě nejprve Tomáš Šikula se trefil - 6:2 a hattrick v 89. minutě dokonal Libor Šebek - 7:2. Konečný stav stanovil a postaral se tak o snížení znovu útočník Hamrů Martin Fila - 7:3. Strážek tak potvrdil jarní formu a v posledním domácím zápase se rozloučil krásnou a zaslouženou výhrou .



Ohlasy k zápasu


TJ Strážek
Josef Cimbálník: I v deseti hráčích se nám podařilo porazit silné Hamry. Musím kluky pochválit , výhra je jednoznačně zasloužená .

FC Hamry nad Sázavou B
Michal Peterka: Domácí vyhráli zcela zaslouženě i v deseti hráčích a měli více šancí než my ! My jsme předvedli jednoznačně nejhorší výkon v sezóně. Jediný, který si zaslouží pochvalu je Martin Fila.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: ROTKOVSKÝ Petr - SVOBODA Miroslav (N), UCHYTIL Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.