4:1
(2:1)
40. A. Jinek
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 16:30

24.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožná potvrdila roli favorita a porazila Béčko Radešínky


Branky


0

Rožná si výhrou nad  Béčkem Radešínky upevnila čtvrté místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na konci poločasu padly tři branky

Nedělní zápas, který se hrál za velkého dusna, začali lépe domácí. Marek Navrátil se 2x během krátké chvíle uvolnil od postranní čáry od středu hřiště a vystřelil. První rána mířila do tyče a druhou skvěle zlikvidoval Milan Petr. Další šanci měli domácí, když Vojtěch Štěrba vyslal dlouhý míč za obranu. Pro ten si seběhl Marek Navrátil a přihrával pod sebe na volného Jiřího Kroupu, kterému se ale nepodařilo překonat brankáře. Míč se naštěstí odrazil zpět k nohám domácích, ale ani Jiřímu Vyžrálkovi se nepodařilo dostat míč za brankovou čáru. V první půli padly všechny góly během 4 minut. Nejprve Pavel Kunc potáhl míč po lajně, a poté ho přihrál Jiřímu Vyžrálkovi. Jiří vystřelil, ale naštěstí gólman míč nechytil a k odraženému míči se nejdříve dostal Filip Humpolík, který v souboji s hostujícím obráncem stihl dorazit míč do prázdné brány. Jenže vedení domácím nevydrželo dlouho. Antonín Jínek skvěle potáhl míč středem hřiště a před velkým vápnem byl faulován. Sám faulovaný hráč se postavil k přímému kopu. Přímý kop byl kopnutý dobře a prudce, takže i když si na míč Tonda sáhl nedokázal ho vyrazit. Všichni si mysleli, že se do kabin půjde za stavu 1:1, ale Jan Hanus stihl ještě vyslat krásnou kolmicí Jiřího Vyžrálka do brejku, který strhl vedení ve prospěch Rožné. Do kabin šli spokojenější domácí.

Rožná potvrdila výhru dvěma góly

Ve druhém poločase začali domácí tradičně více míče nakopávat. Po jednom nákopu se dostal do samostatného úniku Jiří Vyžrálek, ale jeho střela skončila nad bránou. Domácím se ale podařilo navýšit skóre, když se Marek Navrátil uvolnil u postranní čáry a nacentroval míč do vápna. Z tohoto centru se podařilo skórovat Marku Benovi. Hosté ale neskládali zbraně a snažili se o snížení. Jedna jejich střela nadělala Tondovi velké problémy a ten ji jen s obtížemi vyrazil na roh. Hosté měli také velkou šanci po autovém vhazování, kdy míč hlavou nasměrovali do vnější části tyče. Ke konci zápasu kopali hosté roh. Míč domácí odhlavičkovali ven z vápna, tam skvěle odclonil hráče od míče Petr Navrátil a kvůli tomu mohl jít Marek Navrátil do rychlého brejku. Míč ještě před dotírajícím hráčem zasekl a vyslal do samostatného úniku Ondru Kroupu. Ondra došel sám až do vápna, kde už ho stihli hráči hostí. Ondra si míč dobře pokryl a prostřelil gólmana Petra a uzavřel tím skóre na konečných - 4:1 pro domácí. 



Ohlasy k zápasu


SK Rožná
Marek Navrátil: Po většinu utkání jsme byli lepším týmem a vytvářeli si jednu šanci za druhou, hlavně v první půli. Bohužel jsme z toho dali ,,pouze" 2 branky. Soupeř měl také šance, ale až na jednu je Antonín Klusák skvěle vychytal. Výhra je plně zasloužená.

FK TJ Radešínská Svratka B
Pavel Sáblík: Zasloužené vítězství domácích. Chtěl bych pochválit hlavního rozhodčího Miroslava Hromádka za skvěle zvládnutý a odpískaný zápas.



Sestavy


SK Rožná
A. Klusák [-] - K. Beran [-] , V. Štěrba [-] , T. Klusák [-] , P. Kunc [-] (76. O. Kroupa [-] ) - J. Kroupa [-] (65. R. Hájek [-] ) , J. Hanus [-] (46. P. Navrátil [-] ) , M. Navrátil [-] - J. Vyžrálek [-] , M. Beno [-] , F. Humpolík [-] (73. M. Pátek [-] ) -

FK TJ Radešínská Svratka B
M. Petr [-] - Z. Starý [-] , J. Novák [-] , P. Veselý [-] , P. Novotný [-] , A. Jinek [-] (56. P. Kříž [-] ) , D. Regent [-] , J. Janů [-] (46. M. Kříž [-] ) , P. Stehlík [-] , T. Kříž [-] , O. Havlíček [-] (46. T. Kilian [-] )

ŽK: 32. P. Kunc .
Hráči zápasu: A. Klusák , M. Navrátil - M. Petr .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - JUKL Tomáš (N), PROKOP Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.