Santus vyloupil Ujčov a postupuje do Okresního přeboru


Branky


1

Santus vyloupil Ujčov a ukončil jeho serii jedenácti výher v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyřgólový půlhodinový uragán rozhodl zápas

Nedělní odpoledne v Ujčově jasně ovládli hráči Jívoví, kteří na soupeře vletěli nevídaným způsobem. V 7. minutě po kombinaci obránce Davida Dřímala, který po pravé straně uvolnil pasem Zdeňka Holubáře, ten poslal po zemi míč před branku a Roman Havlíček nedal brankáři Františku Burešovi šanci - 0:1. V 11. minutě Jindřich Horký pronikl statickou obranou domácích a míč prostrčil na výborně hrajícího a nabíhajícího obránce Vojtěcha Dvořáka a ten střelou k tyči zvýšil na - 0:2. Hosté pokračovali v náporu a v 18. minutě po centrovaném míči z levé strany od Romana Havlíčka špatně zpracoval míč domácí obránce a přiklepl míč do běhu Josefu Lázničkovi, který se nemýlil a zvýšil již na tříbrankový rozdíl - 0:3.  V 31. minutě završil Santus půlhodinový brankostroj. Po kombinaci celého mužstva, který připomínal slavnou barcelonskou tikitaku, hosté několik minut nepučili domácím míč, až ten se dostal do velkého čtverce. Zde následoval faul na kapitána Miroslava Koukolu. Míč si na značku pokutového kopu nachystal Jindřich Horký a ten se v takových případech nemýlí - 0:4 . Běžela tedy 31. minuta  a domácí byli zralý na ručník. Zbytek poločasu se dohrál z povinnosti a Jívoví bylo ve všech činnostech jasně lepší jak hráči Ujčova.

Zápas se již jen dohrával

Do druhého poločasu domácí prostřídali sestavu s touhou utkání alespoň zdramatizovat, ale Jívoví nepřipustilo žádnou zápletku a vše si pohlídalo. Utkání se dohrálo z povinnosti a Jívoví tak mohlo začít slavit postup do Okresního přeboru.



Ohlasy k zápasu


SK Ujčov
Oskar Jančík: Utkání se nám vůbec nepovedlo, hosté vyhráli zaslouženě, byli prostě lepší. Hráli jsme velmi bojácně a neaktivně a Jívoví nás vyškolilo. Náš úzký kádr ovlivnila také absence důležitých hráčů Hanáka a Dvořáčka. Blahopřeji soupeři a přeji mnoho úspěchu v okresu.

FC Santus Jívoví
František Uhlíř: Na dnešní zápas jsme byli připraveni po taktické stránce výborně. Osobně jsem zhlédl dva zápasy Ujčova v Měříně a Křižanově. Dlouhé nákopy na krajní rychlé záložníky jsme hravě pohlídali. Jinak Ujčov je výsledkově dobrý, ale herně toho moc nepředvádí. Naši mladíci jim prakticky celý zápas nedali žádnou šanci. Ve 30. minutě jsme vedli 4:0 a výsledek bez větších problémů pohlídali. Dík k postupu všem těm, kteří se na něm podíleli. Do Ujčova za námi přijelo fandit hodně fanoušků z Jívoví. Všem za to moc děkujeme.



Počet diváků: 150. Rozhodčí: Stehlík Michal - MAREŠ Jiří (N), LÁZNIČKA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
30. 5. 2016 15:14
Gratuluji klukům k postupu.. :)